About: Frakcionace bílkovin syrovátky.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Práce uvádí přehled možností frakcionace bílkovin syrovátky. Zvláštní pozornost je věnována kaseinomakropeptidu (CMP). Experimentálně byl CMP izolován 2 ultrafiltračními kroky s úpravou pH, kdy se podařilo zvýšit relativní zastoupení CMP na 60 %. Další možností je využití tepelné denaturace b-laktoglobulinu před izolací.
  • This work reviews possibilities of whey protein fractionation. Especial attentiom is paid to CMP. CMP was experimentally isolated by 2 ultrafiltration steps with pH adjustment. Content of CMP after isolation was 60% of present proteins. Other possibilityis heat denaturation of b-laktoglobulin before isolation of CMP. (en)
Title
  • Frakcionace bílkovin syrovátky.
  • Frakcionace bílkovin syrovátky. (cs)
  • Whey protein fractionation (en)
skos:prefLabel
  • Frakcionace bílkovin syrovátky.
  • Frakcionace bílkovin syrovátky. (cs)
  • Whey protein fractionation (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006911!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 226-229
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 646526
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006911
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whey proteins;ultrafiltration;caseinomacropeptide (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1DD3F8A981EE]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Moravcová, Jitka
  • Čurda, Ladislav
  • Parkányiová, Jana
  • Tovarová, Ivana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-5-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software