About: Estimation of Bacillus cereus in dairy products by impedance method.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Standard plate count method for estimation of B. cereus is time consuming and laborious. Impedance method enables quick estimation in milk and in cream with glucose addition. Medium 001A is more suitable for quantitative determination, it gives higher accuracy and better correlation coefficient . Milk is preffered for qualitative detection of presence of B. cereus. (en)
  • Klasické plotnové metody stanovení B. cereus jsou časově náročné a pracné. Rychleji lze stanovení provést impedanční metodou, kterou lze stanovit B. cereus v mléce a ve smetaně s přídavkem glukosy. Pro kvantitativní stanovení těchto bakterií je vhodnějšímédium 001A vzhledem k menším směrodatným odchylkám měření a vyššímu korelačnímu koeficientu. Pro detekci přítomnosti B. cereus je vhodnější přímé stanovení v mléce nebo smetaně, protože vzorek není třeba ředit.
Title
  • Estimation of Bacillus cereus in dairy products by impedance method. (en)
  • Stanovení Bacillus cereus v mlékárenských výrobcích impedanční metodou.
  • Stanovení Bacillus cereus v mlékárenských výrobcích impedanční metodou. (cs)
skos:prefLabel
  • Estimation of Bacillus cereus in dairy products by impedance method. (en)
  • Stanovení Bacillus cereus v mlékárenských výrobcích impedanční metodou.
  • Stanovení Bacillus cereus v mlékárenských výrobcích impedanční metodou. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006845!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 111-116
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 664869
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006845
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Bacillus cereus;impedance;sterility test;milk;cream (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D27C737E6C91]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Doktorandské spisy IV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čurda, Ladislav
  • Holubová, Jitka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-434-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 114 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software