About: Substances affecting the inhibitory effect of bacteriocins     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Inhibiční aktivita acidocinu CH5 a bakteriocinu D10 byla zvýšena přídavkem methyl- nebo propyl-parabenanu (0,025-0,15 g.l-1), popř. EDTA (0,1-0,5 mmol.l-1). Přídavek NaCl (0,1-0,5 % hm.) zvýšil pouze inhibiční aktivitu acidocinu CH5.
  • The inhibitory effects of acidocin CH5 and bacteriocin D10 were enhanced in the presence of methyl- or propyl-parabene at 0,025-0,15 g.l-1 or EDTA at 0,1-0,5 mmol.l-1. NaCl at 0,1-0,5 % w/w increased the inhibitory effect only of acidocin CH5. (en)
Title
  • Substances affecting the inhibitory effect of bacteriocins (en)
  • Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů
  • Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů (cs)
skos:prefLabel
  • Substances affecting the inhibitory effect of bacteriocins (en)
  • Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů
  • Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006838!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 148-153
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 651602
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006838
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bacteriocin; inhibitory activity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [87DF393556C6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů, výsledky přehlídek a sborník semináře: Mléko a sýry 2002.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Chumchalová, Jana
  • Giesová, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-21-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software