About: Development of theory and practice in fermentation and secondary fermentation of beer     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Teorie kvasného procesu piva prodělala dlouhý vývoj od mechanického výkladu přes vysvětlování na základě pouze chemických reakcí až po poznání biologického anaerobního procesu (v 19. století). Nové poznatky o fyzikálně chemických a biochemických procesech při fermentaci piva pomohly optimalizovat tento úsek výroby a přispěly k zvýšené a vyrovnané kvalitě jednotlivých partií piv.
  • The theory of the fermentation process experienced a long development from the mechanical interpretation through the explanation on the basis of simply chemical reactions down to the understanding of the biological anaerobic process of fermentation in the 19th century. New findings on physicochemical and biochemical process in fermentation of beer helped to optimise this production sector and to improve and equalise the quality of beer. (en)
Title
  • Development of theory and practice in fermentation and secondary fermentation of beer (en)
  • Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva
  • Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva (cs)
skos:prefLabel
  • Development of theory and practice in fermentation and secondary fermentation of beer (en)
  • Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva
  • Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006789!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 61-66
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 670284
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006789
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Beer, yeast, fermentation, secondary fermentation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [57112792257A]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvasný průmysl
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 48
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Basařová, Gabriela
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0023-5830
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software