About: Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Quality of fried snack foods in the Czech shops was followed. Fifty samples were analysed and contents of polymerised triacylglycerols and peroxide values were determined. (en)
  • V této práci byla hodnocena kvalita 50 vzorků průmyslově vyráběných smažených snack výrobků zakoupených v běžné obchodní síti. U těchto vzorků byly hodnoceny zejména obsah polymerních lipidů a peroxidové číslo.
Title
  • Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study (en)
  • Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
  • Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky (cs)
skos:prefLabel
  • Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study (en)
  • Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
  • Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004729!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 105-109
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 684934
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004729
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • snack foods; peroxide value; polymerised triacylglycerols (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [42E53425F9C1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Železná Ruda - Špičák
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XXXIX. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Koplík, Richard
  • Réblová, Zuzana
  • Panovská, Zdenka
  • Trojáková, Ludmila
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Unilever ČR, Povltavské tukové závody
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-14-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 92 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software