Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Dutch type cheeses were produced with different rennet type (microbial rennet and thermolabile microbial rennet, natural rennet, and microbial chymosin). Cheese sampling was performed in 0, 2, 5, 10, 15, and 20 weeks of cheese ripening. The most extensivproteolytic activity exhibited thermostabile microbial rennet; rennet containing 50 % of pepsin exhibited the lowest one. OPA method given information about ripening course seems to be lower in comparison with Kjeldahl method. (en)
- Byly provedeny výroby sýru Eidamská cihla s různým typem syřidla (termostabilní a termolabilní mikrobiální, přírodní a fermentačně získaný chymosin). Sýry byly hodnoceny po 0, 2, 5, 10, 15 a 20 týdnech zrání. Největší rozsah proteolýzy byl zjištěn při použití termostabilního mikrobiálního syřidla, nejnižší proteolýzu vykazovalo přirodní syřidlo (50% chymosinu a pepsinu). Stanovení produktů proteolýzy metodou OPA poskytovalo ve srovnání s Kjeldalovou metodou méně průkazné výsledky.
|
Title
| - EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING (en)
- Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
- Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu (cs)
|
skos:prefLabel
| - EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING (en)
- Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
- Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/01:00004424!RIV/2004/MSM/223304/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/01:00004424
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cheese, proteolysis, rennet (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němcová, Lucie
- Štětina, Jiří
- Čurda, Ladislav
- Tůma, Štěpán
- Vakulenko, Diana
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |