About: EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dutch type cheeses were produced with different rennet type (microbial rennet and thermolabile microbial rennet, natural rennet, and microbial chymosin). Cheese sampling was performed in 0, 2, 5, 10, 15, and 20 weeks of cheese ripening. The most extensivproteolytic activity exhibited thermostabile microbial rennet; rennet containing 50 % of pepsin exhibited the lowest one. OPA method given information about ripening course seems to be lower in comparison with Kjeldahl method. (en)
  • Byly provedeny výroby sýru Eidamská cihla s různým typem syřidla (termostabilní a termolabilní mikrobiální, přírodní a fermentačně získaný chymosin). Sýry byly hodnoceny po 0, 2, 5, 10, 15 a 20 týdnech zrání. Největší rozsah proteolýzy byl zjištěn při použití termostabilního mikrobiálního syřidla, nejnižší proteolýzu vykazovalo přirodní syřidlo (50% chymosinu a pepsinu). Stanovení produktů proteolýzy metodou OPA poskytovalo ve srovnání s Kjeldalovou metodou méně průkazné výsledky.
Title
  • EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING (en)
  • Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
  • Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu (cs)
skos:prefLabel
  • EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING (en)
  • Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
  • Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004423!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 102;106
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 700803
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004423
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese; proteolysis; rennet (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3990414BE8CC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němcová, Lucie
  • Štětina, Jiří
  • Čurda, Ladislav
  • Vakulenko, Diana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-12-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 46 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software