About: Validation of NIR spectroscopic method for cheese analysis.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo ověřit možnost stanovení sušiny, tuku a celk. dusíku NIR spektroskopií. NIR spektra byla měřena vláknovou optikou, pro kalibraci byla použita metoda PLS. Kalibrace byla validována 10 nezávislými vzorky.
  • The purpuse of this study was to see the possibility of determining the dry matter (DM), the fat (F) and the total nitrogen (N) by NIR spectroscopy. NIR spectra were recorded using the fiber optic probe.The calibration was performed using the PLS method. The following statistical values (correlation coefficient R and standard error of calibration SEC) were obtained: 0,989 and 0,584 % for DM, 0,989 and 0,759 % for F, 0,964 and 0,077 % for N. The calibration was validated by 10 unknown cheese samples. (en)
Title
  • Validation of NIR spectroscopic method for cheese analysis. (en)
  • Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů.
  • Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů. (cs)
skos:prefLabel
  • Validation of NIR spectroscopic method for cheese analysis. (en)
  • Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů.
  • Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004318!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 123;128
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 700017
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004318
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese;NIR spectroscopy;calibration;validation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CFC4EDA3152C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němcová, Lucie
  • Čurda, Ladislav
  • Kukačková, Olga
  • Šebestová, Zuzana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-12-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software