Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Oxidation stability of fats in emulsion
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Oxidation stability of fatty emulsion of margarine. Influence of hydrogenation and transesterification of fats on the oxidation stability.
(en)
Oxidační stabilita tuků v emulzi margarinu. Vliv hydrogenace a přeesterifikace na oxidační stabilitu.
Title
Oxidation stability of fats in emulsion
(en)
Oxidační stabilita tuků v emulzi
Oxidační stabilita tuků v emulzi
(cs)
skos:prefLabel
Oxidation stability of fats in emulsion
(en)
Oxidační stabilita tuků v emulzi
Oxidační stabilita tuků v emulzi
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/01:00004087!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
85; 90
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2004
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Filip, Vladimír
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
690596
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/01:00004087
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
fatty base; oxidation stability; hydrogenation; transesterification; margarine; oxygen
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
transesterification
hydrogenation
oxygen
margarine
oxidation stability
fatty base
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[37973D6E7209]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Hotel Horizont, Žel.Ruda - Špičák ČR
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sb.přednášek 39.mez.konf.technol.anal.tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2001
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Filip, Vladimír
Kareš, Jaromír
Hůzlová, Jitka
Lískovcová, Jitka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2001-01-01
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
number of pages
6
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Unilever ve spolupráci s ČSCH
https://schema.org/isbn
80-86238-14-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software