Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Feasibility of the impedance method was tested for the assay of CFU and coliform bacteria number in raw milk and if fresh cream cheese Lučina. The work was carried out on the BacTrac 4100 instrument. Correlation coefficients found out for the medium impedance were 0,71 for CFU in raw milk, 0,62 for coliform bacteria, 0,74 for CFU and 0,80 for coliform bacteria in Lučina cheese. (en)
- Byla sledována možnost použití impedanční metody pro stanovení CFU a koliformních bakterií v syrovém mléce a v termizovaném sýru Lučina. Práce byla provedena na přístroji BacTrac 4100. Korelační koeficient pro impedanci media byl 0,71 pro CFU a 0,62 pro koliformní bakterie v syrovém mléce, 0,74 pro CFU a 0,80 pro koliformní v Lučině.
|
Title
| - Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
- Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků (cs)
- Exploitation of an impedance method in the microbiology control of dairy products (en)
|
skos:prefLabel
| - Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
- Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků (cs)
- Exploitation of an impedance method in the microbiology control of dairy products (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/01:00004009!RIV/2004/MSM/223304/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/01:00004009
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - impedance;raw milk;cream cheese;total viable count;coliform bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXII - Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Štětina, Jiří
- Čurda, Ladislav
- Šedivcová, Lada
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |