About: Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Feasibility of the impedance method was tested for the assay of CFU and coliform bacteria number in raw milk and if fresh cream cheese Lučina. The work was carried out on the BacTrac 4100 instrument. Correlation coefficients found out for the medium impedance were 0,71 for CFU in raw milk, 0,62 for coliform bacteria, 0,74 for CFU and 0,80 for coliform bacteria in Lučina cheese. (en)
  • Byla sledována možnost použití impedanční metody pro stanovení CFU a koliformních bakterií v syrovém mléce a v termizovaném sýru Lučina. Práce byla provedena na přístroji BacTrac 4100. Korelační koeficient pro impedanci media byl 0,71 pro CFU a 0,62 pro koliformní bakterie v syrovém mléce, 0,74 pro CFU a 0,80 pro koliformní v Lučině.
Title
  • Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
  • Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků (cs)
  • Exploitation of an impedance method in the microbiology control of dairy products (en)
skos:prefLabel
  • Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
  • Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků (cs)
  • Exploitation of an impedance method in the microbiology control of dairy products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004009!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 169;171
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701487
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004009
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • impedance;raw milk;cream cheese;total viable count;coliform bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FA03DD9C778B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXII - Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Štětina, Jiří
  • Čurda, Ladislav
  • Šedivcová, Lada
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Neuveden
https://schema.org/isbn
  • 80-88985-39-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software