About: Sýry a jejich podávání     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Příspěvek se zabýval problematikou sýrů, jejich nutriční hodnotou, potažmo významem sýrů v jídelníčku. Dále se věnoval použití sýrů v kuchyni a jak správně sýry podávát, aby vynikly všechny organoleptické vlastnosti této potraviny. Neméně důležitou kapitolou bylo posouzení sýru podávaného jako dezert nebo snoubení sýra s vínem.
  • Příspěvek se zabýval problematikou sýrů, jejich nutriční hodnotou, potažmo významem sýrů v jídelníčku. Dále se věnoval použití sýrů v kuchyni a jak správně sýry podávát, aby vynikly všechny organoleptické vlastnosti této potraviny. Neméně důležitou kapitolou bylo posouzení sýru podávaného jako dezert nebo snoubení sýra s vínem. (cs)
  • This article aimed to evaluate problems of cheese, their nutrition value and importance of the cheeses in the human diet. Also using of cheeses and its servising with optimal organoleptic properties was discussed. No less important chapter was cheese servis as a dessert and combination of the cheese and the wine. (en)
Title
  • Sýry a jejich podávání
  • Cheeses and its servising (en)
  • Sýry a jejich podávání (cs)
skos:prefLabel
  • Sýry a jejich podávání
  • Cheeses and its servising (en)
  • Sýry a jejich podávání (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/10:48050!RIV11-MSM-41210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 118
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 291588
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/10:48050
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese, servis of cheese, sensory properties of cheese, cheese as a dessert (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FA230F9F2087]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy - Zpravodaj
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 118
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Legarová, Veronika
http://linked.open...ain/vavai/riv/wos
  • 0
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-950X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software