Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of the study was the monitoring of the basic nutritional characteristics (fat content, proteins, ash) in samples of fresh water fishes (carp, rainbow trout, brook trout) during the year from July to January. Colour and pH were also evaluated. Relative stability of the most observed values was seen except the fat content, which changed depending on the season. (en)
- Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době.
- Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době. (cs)
|
Title
| - Sledování jakostních charakteristik rybího masa
- Sledování jakostních charakteristik rybího masa (cs)
- Monitoring of qualitative characteristics of fish meat (en)
|
skos:prefLabel
| - Sledování jakostních charakteristik rybího masa
- Sledování jakostních charakteristik rybího masa (cs)
- Monitoring of qualitative characteristics of fish meat (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/09:31284!RIV10-MSM-41210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/09:31284
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fish meat, carp, rainbow trout, brook trout, nutritive composition, energy value, season (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kouřimská, Lenka
- Doxanský, Petr
- Prokůpková, Ludmila
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |