About: Sledování jakostních charakteristik rybího masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of the study was the monitoring of the basic nutritional characteristics (fat content, proteins, ash) in samples of fresh water fishes (carp, rainbow trout, brook trout) during the year from July to January. Colour and pH were also evaluated. Relative stability of the most observed values was seen except the fat content, which changed depending on the season. (en)
  • Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době.
  • Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době. (cs)
Title
  • Sledování jakostních charakteristik rybího masa
  • Sledování jakostních charakteristik rybího masa (cs)
  • Monitoring of qualitative characteristics of fish meat (en)
skos:prefLabel
  • Sledování jakostních charakteristik rybího masa
  • Sledování jakostních charakteristik rybího masa (cs)
  • Monitoring of qualitative characteristics of fish meat (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/09:31284!RIV10-MSM-41210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 341659
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/09:31284
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fish meat, carp, rainbow trout, brook trout, nutritive composition, energy value, season (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E6DF687F9160]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 20
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kouřimská, Lenka
  • Doxanský, Petr
  • Prokůpková, Ludmila
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software