Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The objective of the study was dedicated to each characters of the pork belly. Specifically to the ratio of slaughter efficiency such as muscle part in carcass, cutting fat height, pork belly weight as well as the pork belly structure set by chemical analysis (amount of water and fat), video analysis values on pork belly cuts (meat area, cut area) and a belly cut vertical proportion. (en)
- Cílem práce bylo charakterizovat jatečnou partii bok z hlediska tkáňového složení. Výstupem bude rovnice pro zhodnocení kvality (zmasilosti) boku. Tato část práce se zabývá charakteristikou jednotlivých složek boku. V práci byl prokázán nárůst podílu svaloviny s poklesem obsahu tuku v boku. Obsah tuku a obsah sušiny v partii boku se zvyšuje kraniálním směrem. Z obsahu sušiny lze přibližně odhadnout obsah tuku v boku a tedy zmasilost boku. Tuto skutečnost je možné vysvětlit tím, že v důsledku nižšího obsahu vody v tuku (5-7 %) oproti svalovině (70-80 %) dochází se vzrůstajícím obsahem tuku i ke zvýšení obsahu sušiny.
- Cílem práce bylo charakterizovat jatečnou partii bok z hlediska tkáňového složení. Výstupem bude rovnice pro zhodnocení kvality (zmasilosti) boku. Tato část práce se zabývá charakteristikou jednotlivých složek boku. V práci byl prokázán nárůst podílu svaloviny s poklesem obsahu tuku v boku. Obsah tuku a obsah sušiny v partii boku se zvyšuje kraniálním směrem. Z obsahu sušiny lze přibližně odhadnout obsah tuku v boku a tedy zmasilost boku. Tuto skutečnost je možné vysvětlit tím, že v důsledku nižšího obsahu vody v tuku (5-7 %) oproti svalovině (70-80 %) dochází se vzrůstajícím obsahem tuku i ke zvýšení obsahu sušiny. (cs)
|
Title
| - Charakteristika jatečné partie bok z pohledu tkáňového složení
- Characteristic of pig carcass part belly – tissue composition (en)
- Charakteristika jatečné partie bok z pohledu tkáňového složení (cs)
|
skos:prefLabel
| - Charakteristika jatečné partie bok z pohledu tkáňového složení
- Characteristic of pig carcass part belly – tissue composition (en)
- Charakteristika jatečné partie bok z pohledu tkáňového složení (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:22380!RIV08-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:22380
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, carcas composition, belly, VIA, lean meat share prediction (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník z konference %22Perspektivy chovu prasat%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kratochvílová, Hana
- Okrouhlá, Monika
- Stupka, Roman
- Čítek, Jaroslav
- Šprysl, Michal
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |