Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem této práce bylo posouzení vybraných technologických vlastností mléka holštýnského skotu na genotypu kappa-kaseinu. Pro sledování tehnologických vlastností byly analyzovány vzorky mléka získané z večerního nádoje čistokrevných dojnic. Dojnice byly rozděleny do tří skupin podle genotypu kappa-kaseinu: skupina s genotypem AA, AB a BB. Byla sledována zejména syřitelnost, syneréze a vlaství výtěžnost při výrobě čerstých sýrů.
- Cílem této práce bylo posouzení vybraných technologických vlastností mléka holštýnského skotu na genotypu kappa-kaseinu. Pro sledování tehnologických vlastností byly analyzovány vzorky mléka získané z večerního nádoje čistokrevných dojnic. Dojnice byly rozděleny do tří skupin podle genotypu kappa-kaseinu: skupina s genotypem AA, AB a BB. Byla sledována zejména syřitelnost, syneréze a vlaství výtěžnost při výrobě čerstých sýrů. (cs)
- The aim of this thesis was to evaluate the dependence of chosen technological properties of milk of Holstein cattle on the kappa-kasein genotype. In order to monitor the technological properties were analyzed milk samples obtained from the evening milking of the pure-bred Holstein dairy cows. The dairy cows were divided into three groups according to the kappa-kasein genotype: i.e. groups with the AA, AB and BB genotype. Monitored was especially curdling, syneresis and proper yield. (en)
|
Title
| - Vybrané vlastnosti mléka pro výrobu čerstvých sýrů
- Chosen properties of milk for fresh cheese making (en)
- Vybrané vlastnosti mléka pro výrobu čerstvých sýrů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vybrané vlastnosti mléka pro výrobu čerstvých sýrů
- Chosen properties of milk for fresh cheese making (en)
- Vybrané vlastnosti mléka pro výrobu čerstvých sýrů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:20188!RIV08-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:20188
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - protein, kappa-casein, milk, cheese, yield (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV. Sborník referátů ze semináře s mezinárodní účastí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kouřimská, Lenka
- Legarová, Veronika
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická Univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |