Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocena jednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C.
- Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocena jednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C. (cs)
- Chemical and organoleptical changes of four apple cultivars were monitored during their storage for 14 weeks at 10 °C and relative humidity 70 %. Sensory quality was evaluated by point scale and sensory profile by graphical scale. The following parameters were monitored: weight changes, dry matter content, titratable acidity, refractometry changes and vitamin C content. (en)
|
Title
| - Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování
- Monitoring of chemical and organoleptical changes of selected apple cultivars during their storage (en)
- Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování
- Monitoring of chemical and organoleptical changes of selected apple cultivars during their storage (en)
- Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/06:17946!RIV07-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/06:17946
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory analysis, apples, storage (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXVII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Koudela, Martin
- Poustková, Ivana
- Kouřimská, Lenka
- Turková, Tereza
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |