About: Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Kyselost mléka pro výrobu sýrů významně ovlivňuje kvalitu finálního produktu. V příspěvku jsou sledovány změny kyselosti v během technologie výroby.
  • Kyselost mléka pro výrobu sýrů významně ovlivňuje kvalitu finálního produktu. V příspěvku jsou sledovány změny kyselosti v během technologie výroby. (cs)
  • Acidity of milk for cheese production reasonably influences quality of final product. Milk acidity changes during the processing are discussed. (en)
Title
  • Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti
  • Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti (cs)
  • Technology of cheese and quark processing in relation to their acidity (en)
skos:prefLabel
  • Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti
  • Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti (cs)
  • Technology of cheese and quark processing in relation to their acidity (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/06:17602!RIV07-MSM-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 44;48
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 503184
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/06:17602
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese processing, milk fermantation, acidity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1E641926F97F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • ČZU v Praze
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuvedeno, 0
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) – Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kouřimská, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1487-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software