About: Milling and baking quality of untraditonal species of wheat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Selected parameters of technological quality and grain yield were evaluated in untraditional species of wheat - einkorn, emmer and kamut and compared with common wheat. Grain yield and technological quality of untraditional wheat species were worse in most of parameters in comparison with common wheat. (en)
  • Vybrané ukazatele technologické jakosti a výnos zrna byly hodnoceny u netradičních druhů pšenic - jednozrnka, dvouzrnka, kamut a srovnány s pšenicí obecnou. Výnosy i technologická jakost netradičních druhů pšenice byly ve srávnání s pšenicí obecnou ve většině případů horší.
  • Vybrané ukazatele technologické jakosti a výnos zrna byly hodnoceny u netradičních druhů pšenic - jednozrnka, dvouzrnka, kamut a srovnány s pšenicí obecnou. Výnosy i technologická jakost netradičních druhů pšenice byly ve srávnání s pšenicí obecnou ve většině případů horší. (cs)
Title
  • Milling and baking quality of untraditonal species of wheat (en)
  • Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice
  • Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice (cs)
skos:prefLabel
  • Milling and baking quality of untraditonal species of wheat (en)
  • Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice
  • Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/04:8586!RIV/2005/MSM/412105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 20;21
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100002)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 573829
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/04:8586
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • species of wheat, milling quality, baking quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [689EF8B8247B]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 52
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Capouchová, Ivana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0139-6013
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software