Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Pro svůj obsah minerálních látek a bílkovin je možné považovat vejce za ideální potravinu. Obsahuje i problematické složky – lipidy a cholesterol. Vzájemný poměr škodlivé a užitečné formy cholesterolu je možné ovlivňovat výživou. Krmné směsi nesmějí obsahovat mykotoxiny, protože jejich obsah snižuje užitkovost nosnic. Pro vaječnou produkci je v současné době ekonomicky výhodné využití nosnic v druhém roce snášky.
- Pro svůj obsah minerálních látek a bílkovin je možné považovat vejce za ideální potravinu. Obsahuje i problematické složky – lipidy a cholesterol. Vzájemný poměr škodlivé a užitečné formy cholesterolu je možné ovlivňovat výživou. Krmné směsi nesmějí obsahovat mykotoxiny, protože jejich obsah snižuje užitkovost nosnic. Pro vaječnou produkci je v současné době ekonomicky výhodné využití nosnic v druhém roce snášky. (cs)
- It's possible to think that egg is a perfect food for its mineral substance and protein content. Egg conteins even problematic components - lipids and cholesterol. It's possible to affect proportion of bad and useful cholesterol form by nutrition. Dietary mixtures mustn't content mycotoxins, because its content decreases hens performance. It is economically adventageous to use hens in the second egg production year. (en)
|
Title
| - Nutrition and economy in poultry breeding, the effect of dietary mixture on egg quality (en)
- Výživa a ekonomika v chovu drůbeže, vliv krmné směsi na kvalitu vajec
- Výživa a ekonomika v chovu drůbeže, vliv krmné směsi na kvalitu vajec (cs)
|
skos:prefLabel
| - Nutrition and economy in poultry breeding, the effect of dietary mixture on egg quality (en)
- Výživa a ekonomika v chovu drůbeže, vliv krmné směsi na kvalitu vajec
- Výživa a ekonomika v chovu drůbeže, vliv krmné směsi na kvalitu vajec (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/04:7186!RIV/2005/MSM/412105/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/04:7186
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hans nutrition; egg quality; cholesterol; dietary mixture quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Holoubek, Jaroslav
- Klesalová, Ludmila
- Ledvinka, Zdeněk
- Hubený, Martin
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |