Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - For objective ranging of leguminous like compensation prohibited animals flour, or compensation of costly extracts oil meal, it is necessity knows not only values of feeds with chemicals method determinate, but it's necessity knows also biological response by direct tests on animals. In series of attempts we're tested 6 varieties of Greeks provenance chick pea. We're looked for the dependencies between investigation for estimation of values, which has the optimal and objective value and its possibility use her for representation stages reciprocal compensation. We take these values: CS, EAAI, BV, NPU, and PER. All values one another correlated, but like a significant shows value NPU. (en)
- Ve srovnávacích pokusech, kdy bylo testováno 6 odrůd cizrny řecké provenience. Byly testovány jednotlivé metody hodnocení biologické hodnoty bílkoviny i produkční účinek jednotlivých odrůd. Bylo zjištěno, že je velká shoda mezi jednotlivými testacemi. Byla vybrána odrůda cizrny, která měla nejlepší hodnocení a byla tak stanovena metoda, která respektuje všechny vlastnosti krmiva, včetně ochoty příjmu, což je rozhodující při stanovení stupně náhrady při záměně komponentů ve směsích.
- Ve srovnávacích pokusech, kdy bylo testováno 6 odrůd cizrny řecké provenience. Byly testovány jednotlivé metody hodnocení biologické hodnoty bílkoviny i produkční účinek jednotlivých odrůd. Bylo zjištěno, že je velká shoda mezi jednotlivými testacemi. Byla vybrána odrůda cizrny, která měla nejlepší hodnocení a byla tak stanovena metoda, která respektuje všechny vlastnosti krmiva, včetně ochoty příjmu, což je rozhodující při stanovení stupně náhrady při záměně komponentů ve směsích. (cs)
|
Title
| - COMPARISON OF RESULTS CHEMICAL AND BIOLOGICAL VALUATION QUALITY OF GREEKS PROVENANCE CHICK PEAS (CICER ARIETINUM) . (en)
- SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE.
- SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE. (cs)
|
skos:prefLabel
| - COMPARISON OF RESULTS CHEMICAL AND BIOLOGICAL VALUATION QUALITY OF GREEKS PROVENANCE CHICK PEAS (CICER ARIETINUM) . (en)
- SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE.
- SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/04:6268!RIV/2005/MSM/412105/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/04:6268
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chick pea;amino acids content;BV;NPU;PER;reciprocity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Mudřík, Zdeněk
- Kodeš, Alois
- Hučko, Boris
- Christodoulou, V.
- Kráčmar, S.
- Babidis, V.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |