About: COMPARISON OF RESULTS CHEMICAL AND BIOLOGICAL VALUATION QUALITY OF GREEKS PROVENANCE CHICK PEAS (CICER ARIETINUM) .     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • For objective ranging of leguminous like compensation prohibited animals flour, or compensation of costly extracts oil meal, it is necessity knows not only values of feeds with chemicals method determinate, but it's necessity knows also biological response by direct tests on animals. In series of attempts we're tested 6 varieties of Greeks provenance chick pea. We're looked for the dependencies between investigation for estimation of values, which has the optimal and objective value and its possibility use her for representation stages reciprocal compensation. We take these values: CS, EAAI, BV, NPU, and PER. All values one another correlated, but like a significant shows value NPU. (en)
  • Ve srovnávacích pokusech, kdy bylo testováno 6 odrůd cizrny řecké provenience. Byly testovány jednotlivé metody hodnocení biologické hodnoty bílkoviny i produkční účinek jednotlivých odrůd. Bylo zjištěno, že je velká shoda mezi jednotlivými testacemi. Byla vybrána odrůda cizrny, která měla nejlepší hodnocení a byla tak stanovena metoda, která respektuje všechny vlastnosti krmiva, včetně ochoty příjmu, což je rozhodující při stanovení stupně náhrady při záměně komponentů ve směsích.
  • Ve srovnávacích pokusech, kdy bylo testováno 6 odrůd cizrny řecké provenience. Byly testovány jednotlivé metody hodnocení biologické hodnoty bílkoviny i produkční účinek jednotlivých odrůd. Bylo zjištěno, že je velká shoda mezi jednotlivými testacemi. Byla vybrána odrůda cizrny, která měla nejlepší hodnocení a byla tak stanovena metoda, která respektuje všechny vlastnosti krmiva, včetně ochoty příjmu, což je rozhodující při stanovení stupně náhrady při záměně komponentů ve směsích. (cs)
Title
  • COMPARISON OF RESULTS CHEMICAL AND BIOLOGICAL VALUATION QUALITY OF GREEKS PROVENANCE CHICK PEAS (CICER ARIETINUM) . (en)
  • SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE.
  • SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE. (cs)
skos:prefLabel
  • COMPARISON OF RESULTS CHEMICAL AND BIOLOGICAL VALUATION QUALITY OF GREEKS PROVENANCE CHICK PEAS (CICER ARIETINUM) . (en)
  • SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE.
  • SROVNÁNÍ VÝSLEDKŮ CHEMICKÝCH A BIOLOGICKÝCH HODNOCENÍ KVALITY BÍLKOVIN CIZRNY (CICER ARIETINUM) ŘECKÉ PROVENIENCE. (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/04:6268!RIV/2005/MSM/412105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 37;41
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 587651
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/04:6268
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chick pea;amino acids content;BV;NPU;PER;reciprocity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E81C4C4395AC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proteiny 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mudřík, Zdeněk
  • Kodeš, Alois
  • Hučko, Boris
  • Christodoulou, V.
  • Kráčmar, S.
  • Babidis, V.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-779-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software