Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Současný výzkum cytokininů se orientuje na pekařskou jakost a minerální složení zrna jako kriteria dietetická a zpracovatelská. Na ČZU byly srovnány BAP (benzylaminopurin): MemTR, 2A 6 (3OH)BAP, 2Cl 6 (3OH) BAP, MeOTRri, MeOTR, BAP-ri. Na parcelkách (4x10m2), byl v metání (49-50DC) aplikován cytokinin (1.10-6 mol.1-1 ). Metodou plamenové AAS přístrojem SpectrAA 400, Ca, K, Mg, Cu a Zn. P byl stanoven spektrofotometricky a nitráty iontově selektivní elektrodou ISE.
- Současný výzkum cytokininů se orientuje na pekařskou jakost a minerální složení zrna jako kriteria dietetická a zpracovatelská. Na ČZU byly srovnány BAP (benzylaminopurin): MemTR, 2A 6 (3OH)BAP, 2Cl 6 (3OH) BAP, MeOTRri, MeOTR, BAP-ri. Na parcelkách (4x10m2), byl v metání (49-50DC) aplikován cytokinin (1.10-6 mol.1-1 ). Metodou plamenové AAS přístrojem SpectrAA 400, Ca, K, Mg, Cu a Zn. P byl stanoven spektrofotometricky a nitráty iontově selektivní elektrodou ISE. (cs)
- Contemporary research of cytokinins is oriented to backerś quality and mineral content of food grains. BAP (benzylamino purine), MemTR, 2A 6 (3OH)BAP, 2Cl 6 (3OH) BAP, MeOTRri, MeOTR, BAP-ri. Were tested at CAU Prague.On plots (4x10m2), at heading(49-50DC) ed cytokinins (1.10-6 mol.1-1 ). Afres the harwest mineral content was evaluated. byAAS Spectr AA 400, Ca, K, Mg, Cu a Zn. P (en)
|
Title
| - Can cytokinins change the quality and mineral content of wheat? (en)
- Mohou cytokininy měnit kvalitu a minerální složení pšenice ?
- Mohou cytokininy měnit kvalitu a minerální složení pšenice ? (cs)
|
skos:prefLabel
| - Can cytokinins change the quality and mineral content of wheat? (en)
- Mohou cytokininy měnit kvalitu a minerální složení pšenice ?
- Mohou cytokininy měnit kvalitu a minerální složení pšenice ? (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/04:6262!RIV/2005/MSM/412105/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/04:6262
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Cytokinins, food wheat, mineral content (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - 35.sympozium o nových směrech hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Doležal, Karel
- Kroutil, Milan
- Hejtmánková, Alena
- Hradecká, Dana
- Staszková, Ludmila
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |