About: The effect of quantitative feed restriction on dressing percentage and meat quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The effect of quantitative feed restriction on carcass content and food value of rabbit meat was studied. Rabbits were fattened from 35 to 84 days of age. The rabbits were divided into 5 groups (8 rabbits in group), group 1 fed ad libitum, group 2 was restricted from 35 to 42 days of age, group 3 was restricted from 42 to 49 days of age, group 4 was restricted from 56 to 63 days of age, group 5 was restricted from 35 to 49 days of age and from 56 to 63 days of age. Restricted feeding did not affect thedressing percentage. The loin of carcass weight was significantly influenced by groups with restricted feeding from 56 to 63 days of age. The restriction decreased share of kidney fat from carcass. (en)
  • Byl sledován vliv kvantitativní restrikce na složení jatečného trupu a nutriční hodnotu králičího masa. Jatečný rozbor a analýzy svalstva hřbetu a stehen byly prováděny u 40 králíků Hyplus ve věku 84 dnů. Králíci byli krmeni ad libitum (skupina 1), restringováni mezi 35.-42.dnem věku (skupina 2), 42.-49.dnem věku (skupina 3), 56.-63. dnem věku (skupina 4) a 35.-49. a 56.-63.dnem věku (skupina 5). Jatečná výtěžnost nebyla restrikcí ovlivněna, u skupin, kde byla restrikce mezi 56.-63.dnem věku došlo ke snížení podílu hřbetu z jatečného trupu. Restrikce snížila obsah ledvinového tuku. Restrikcí byl signifikantně ovlivněn obsah cholesterolu a energetická hodnota svalstva stehen a hřbetu, ve hřbetním svalstvu obsah tuku, bílkovin a hydrohyprolinu.
Title
  • The effect of quantitative feed restriction on dressing percentage and meat quality (en)
  • Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci
  • Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci (cs)
skos:prefLabel
  • The effect of quantitative feed restriction on dressing percentage and meat quality (en)
  • Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci
  • Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/02:00004240!RIV/2003/MSM/412103/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 9
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 650016
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/02:00004240
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rabbit, restriction, meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5C0B69CB3E6A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - XXIX. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tůmová, Eva
  • Skřivanová, Věra
  • Zita, Lukáš
  • Kacerovská, Libuše
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-571-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software