About: Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U souboru 530 jatečných králíků - brojlerů byly měřeny hodnoty vodivosti svalstva stehna a bedrovců 10 min po porážce a po vychlazení jatečného trupu na 4 °C. Vodivost po porážce činila u svaloviny stehna 9,2+ mS, u bedrovců 8,66+ mS, po vychlazení pak 5,44 mS a 6,57 mS. Vodivost vykazuje střední až vysokou proměnlivost s tendencí poklesu hodnot chlazením. Jsou odhadovány standardní hodnoty vodivosti králičího masa jako ukazatel kvality.
  • Conductivity of rabbit meat batch consisting 530 rabbit broilers was measured in the muscle of thighs and loin 10 min after killing and after chilling of the carcass to 4°C. The conductivity of muscles of thighs reached the average value 9,2 mS after killing and at 4 °C 5,44 mS, the same parameter of muscles of loins was 8,66 mS and 6,57 mS respectively. Standard values of conductivity are estimated as a parameter of meat quality. (en)
Title
  • Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes. (en)
  • Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
  • Vodivost králičího masa a její postmortální změny. (cs)
skos:prefLabel
  • Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes. (en)
  • Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
  • Vodivost králičího masa a její postmortální změny. (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/02:00003985!RIV/2003/MSM/412103/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 208
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 669319
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/02:00003985
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rabbit meat, conductivity of meat, postmortale changes, meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CCFE4CD02635]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mach, Karel
  • Majzlík, Ivan
  • Nováková, V.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-0926-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software