Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V současné době, ale i v budoucnosti, se musí a bude muset dokládat kvalita masa v obchodních řetězcích, a k tomu musí předcházet kvalitně dodaná surovina. Celý úsek od naložení jatečných prasat na přepravník až po porážku je velice důležitý, protože špatné zacházení právě během cesty tohoto úseku může úplně znehodnotit výsledek předchozí chovatelské práce. Přístup obou zúčastněných stran (zpracovatelů a dodavatelů) musí zaručovat, aby nedocházelo ke zbytečným prostojům, protože mají společný cíl - nulový úhyn a zisk kvalitního masa.
- At this time and also in future the quality of meat and meat products will have to be improved in the trade chain and quality base material will have to be supplied first. The whole period from loading pigs on the container to slaughtering is very important because the maltreatment during this period can absolutely devalue the results of previous breeder care. Also the attitude of both (producers and suppliers) has to guarantee that there will not be any unnecessary waitung time. Because they have common aim. Firstly the zero loss of pigs and secondly the gain of quality meat. (en)
|
Title
| - Pre-slaughter manipulation affecting transport (en)
- Předporážková příprava jatečných prasat z hlediska transportu
- Předporážková příprava jatečných prasat z hlediska transportu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Pre-slaughter manipulation affecting transport (en)
- Předporážková příprava jatečných prasat z hlediska transportu
- Předporážková příprava jatečných prasat z hlediska transportu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/02:00003721!RIV/2003/MSM/412103/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/02:00003721
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, meat, quality, pH1, transportion, resting-time, slaughter house, relationships (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |