Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of the agricultural basic industry which ensure the manufacture of pig meat is the production of the sufficient quantity of carcass of pigs. In consequence, the main aim of the breeder purposes is the production of carcass o pigs with the optimal. (en)
- Cílem zemědělské prvovýroby zabezpečující výrobu vepřového masa je produkovat jatečná prasata v dostatečném množství a kvalitě. Proto je hlavním cílem chovatelských záměrů a hybridizačních programů produkce jatečných prasat s optimálním podílem libového masa při nízkém podílu tuku a odpovídající kvalitě. Změny za posledních deset let ve šlechtění prasat se projevily zvýšením obsahu bílkovin o 3,8% a současně snížením obsahu tuku ve svalovině o 14%. Do popředí stále více vystupuje vedle kvantitativních znaků jatečných prasat i studium kvalitativních znaků, které dohromady dávají předpoklad výroby kvalitního masa vysoké nutriční hodnoty.
- Cílem zemědělské prvovýroby zabezpečující výrobu vepřového masa je produkovat jatečná prasata v dostatečném množství a kvalitě. Proto je hlavním cílem chovatelských záměrů a hybridizačních programů produkce jatečných prasat s optimálním podílem libového masa při nízkém podílu tuku a odpovídající kvalitě. Změny za posledních deset let ve šlechtění prasat se projevily zvýšením obsahu bílkovin o 3,8% a současně snížením obsahu tuku ve svalovině o 14%. Do popředí stále více vystupuje vedle kvantitativních znaků jatečných prasat i studium kvalitativních znaků, které dohromady dávají předpoklad výroby kvalitního masa vysoké nutriční hodnoty. (cs)
|
Title
| - KVALITA VEPŘOVÉHO MASA JATEČNÝCH PRASAT RŮZNÝCH PLEMEN
- The quality of pig meat of slaughter pigs in various genotypes. (en)
- KVALITA VEPŘOVÉHO MASA JATEČNÝCH PRASAT RŮZNÝCH PLEMEN (cs)
|
skos:prefLabel
| - KVALITA VEPŘOVÉHO MASA JATEČNÝCH PRASAT RŮZNÝCH PLEMEN
- The quality of pig meat of slaughter pigs in various genotypes. (en)
- KVALITA VEPŘOVÉHO MASA JATEČNÝCH PRASAT RŮZNÝCH PLEMEN (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41110/06:15440!RIV07-MSM-41110___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41110/06:15440
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - vepřové maso, jatečné prase, genotyp (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kovářová, Kateřina
- Samek, Miroslav
- Ledvinka, Zdeněk
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |