About: Letní vědecký kemp     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The Czech Academy of Sciences organised its second Summer Science Camp in collaboration with the Faculty of Sciences, Charles University, this time with the title Science and the Earth. The previous year’s successful camp on „Water and Science around us“ inspired us to organise another for secondary school science teachers who enjoy interactive teaching methods, like to experiment, and are looking for new inspiration and ideas. In the pleasant informal surroundings of the campsite, next to the river Sázava, this year’s participating teachers focused on natural sciences activities concerned with the planet Earth. They demonstrated that the Earth is a dynamic planet, home to numerous living organisms, which are not only a source of life, but also entertainment and scientific research. The programme featured practical exercises, experiments and workshops preparing the teachers to use practical activities in their own classes with secondary school students. (en)
  • Akademie věd ČR ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou UK zorganizovala již podruhé Letní vědecký kemp tentokrát s podtitulem Věda a Země. Loňský úspěšný Letní vědecký kemp s názvem „Voda a věda kolem nás“ nám byl inspirací k uspořádání dalšího zážitkového letního kempu pro všechny středoškolské pedagogy přírodovědných oborů, které baví zábavné výukové metody, rádi experimentují a hledají novou inspiraci a nápady. V příjemném neformálním prostředí letního tábora, v bezprostřední blízkosti řeky Sázavy, se učitelé tentokrát zaměříli na přírodní vědy, jejichž předmětem zkoumání byla planeta Země. Ukázali si, že Země je dynamickou planetou, kterou obklopuje hustá atmosféra tvořená živými organismy, které jsou nejen zdrojem života, ale také zábavy a vědecké práce. Program byl sestaven z praktických cvičení, experimentů a workshopů s důrazem na využití praktických cvičení při vlastní výuce se studenty na středních školách.
  • Akademie věd ČR ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou UK zorganizovala již podruhé Letní vědecký kemp tentokrát s podtitulem Věda a Země. Loňský úspěšný Letní vědecký kemp s názvem „Voda a věda kolem nás“ nám byl inspirací k uspořádání dalšího zážitkového letního kempu pro všechny středoškolské pedagogy přírodovědných oborů, které baví zábavné výukové metody, rádi experimentují a hledají novou inspiraci a nápady. V příjemném neformálním prostředí letního tábora, v bezprostřední blízkosti řeky Sázavy, se učitelé tentokrát zaměříli na přírodní vědy, jejichž předmětem zkoumání byla planeta Země. Ukázali si, že Země je dynamickou planetou, kterou obklopuje hustá atmosféra tvořená živými organismy, které jsou nejen zdrojem života, ale také zábavy a vědecké práce. Program byl sestaven z praktických cvičení, experimentů a workshopů s důrazem na využití praktických cvičení při vlastní výuce se studenty na středních školách. (cs)
Title
  • Letní vědecký kemp
  • Letní vědecký kemp (cs)
  • Summer Scientific camp (en)
skos:prefLabel
  • Letní vědecký kemp
  • Letní vědecký kemp (cs)
  • Summer Scientific camp (en)
skos:notation
  • RIV/60457856:_____/14:00442735!RIV15-AV0-60457856
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, Z(AV0Z00950701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 26058
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60457856:_____/14:00442735
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • teachers; open science (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [47D99F0E8E17]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Soběšín
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borovský, Petr
  • Augustinová, Andrea
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software