About: Week of Science and Technology     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Science and Technology Week (Týden vědy a techniky AV ČR) is the largest scientific festival in the Czech Republic, organized by the Academy of Sciences of the Czech Republic together with partner organizations. Taking place annually in November, it offers hundreds of events for the general public, throughout the country. The 13th Festival, held from 1st to 15th November 2013, featured over 500 events. The festival is designed for the general public, in particular secondary school students, to whom it offers the possibility to look at research laboratories and workplaces, and discover more about the world of science. The scientific institutes of the Academy of Sciences offer a wide range of tours, exhibitions, science cafés, seminars and documentaries, through which they present their work, research projects, and state-of-the-art equipment, and introduce visitors to the latest trends in their fields. Workshops and interactive exhibits constitute the most sought-after part of the programme. (en)
  • Týden vědy a techniky AV ČR je největší vědecký festival v České republice, který pořádá Akademie věd ČR spolu s partnerskými organizacemi. Každý rok nabízí v listopadu stovky akcí pro veřejnost po celé České republice. Třináctý ročník, který se konal ve dnech 1. až 15. listopadu 2013, uvedl více než 500 akcí. Festival je určen široké veřejnosti, primárně však studentům středních škol, kterým nabízí možnost nahlédnout do vědeckých pracovišť a laboratoří a dozvědět se více o světě vědy. Vědečtí pracovníci AV ČR nabízejí širokou nabídku exkurzí, přednášek, výstav, vědeckých kaváren, seminářů a filmových dokumentů, ve kterých představují svou práci, výzkumné projekty, nejmodernější vědecké přístroje a přiblíží návštěvníkům nejnovější trendy v oblasti vědy. Nejvyhledávanější část programu jsou workshopy a interaktivní expozice.
  • Týden vědy a techniky AV ČR je největší vědecký festival v České republice, který pořádá Akademie věd ČR spolu s partnerskými organizacemi. Každý rok nabízí v listopadu stovky akcí pro veřejnost po celé České republice. Třináctý ročník, který se konal ve dnech 1. až 15. listopadu 2013, uvedl více než 500 akcí. Festival je určen široké veřejnosti, primárně však studentům středních škol, kterým nabízí možnost nahlédnout do vědeckých pracovišť a laboratoří a dozvědět se více o světě vědy. Vědečtí pracovníci AV ČR nabízejí širokou nabídku exkurzí, přednášek, výstav, vědeckých kaváren, seminářů a filmových dokumentů, ve kterých představují svou práci, výzkumné projekty, nejmodernější vědecké přístroje a přiblíží návštěvníkům nejnovější trendy v oblasti vědy. Nejvyhledávanější část programu jsou workshopy a interaktivní expozice. (cs)
Title
  • Week of Science and Technology (en)
  • Týden vědy a techniky AV ČR
  • Týden vědy a techniky AV ČR (cs)
skos:prefLabel
  • Week of Science and Technology (en)
  • Týden vědy a techniky AV ČR
  • Týden vědy a techniky AV ČR (cs)
skos:notation
  • RIV/60457856:_____/13:00426170!RIV14-AV0-60457856
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z00950701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 112206
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60457856:_____/13:00426170
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Science and Technology Week; scientific festival (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F1A2BD7C3D97]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Česká republika
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Uherková, Karina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software