About: OPEN SCIENCE - PROMOTION OF RESEARCH AND DEVELOPMENT     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The educational project with the title of Open Science III opened access for students to scientific and research workplaces via student internships. The scientific internships had been running for two years since September 2012 till March 2014. The internships took place at institutes of the Academy of Sciences and at the workplaces of cooperating universities all over the Czech Republic. Being guided by the excellent scientists, talented secondary and high school students discovered science and inquiry-based activities in the hi-tech laboratories and scientific workplaces. Due to the participation in the project, students received a unique opportunity to become acquainted with the scientific research itself, became a part of the scientific research teams and elaborated the outcomes of their own scientific work. These outcomes were presented in both national and also international events and conferences. Number of participants in 2013 was: 174 secondary school students, 28 hish school students and more than 174 scientists and researchers, who guided them. (en)
  • Talentovaným studentům mimopražských středních a vysokých škol projekt Otevřená věda III nabídl jedinečnou možnost zapojit se do reálné vědecké činnosti nebo do špičkových výzkumných projektů vědeckých pracovišť. Prostřednictvím dlouhodových vědeckých stáží měli studenti možnost zapojit se do vědecké práce přímo na ústavech Akademie věd ČR a odborných pracovištích vysokých škol. Pod vedením českých vědců měli nadaní studenti možnost objevovat vědeckou práci v její každodenní praxi. Vyzkoušeli si práci v laboratoři, experimentální práci i publikační činnost. Pod vedením zkušených českých vědců studenti pracují na vědeckých tématech z oblasti přírodních a technických věd. V roce 2013 proběhlo celkem 174 středoškolských vědeckých stáží a 28 vysokoškolských vědeckých stáží. Do projektu se tak v roce 2013 zapojilo celkem 202 studentů SŠ a VŠ a 174 vědecko-výzkumných pracovníků - lektorů stáží.
  • Talentovaným studentům mimopražských středních a vysokých škol projekt Otevřená věda III nabídl jedinečnou možnost zapojit se do reálné vědecké činnosti nebo do špičkových výzkumných projektů vědeckých pracovišť. Prostřednictvím dlouhodových vědeckých stáží měli studenti možnost zapojit se do vědecké práce přímo na ústavech Akademie věd ČR a odborných pracovištích vysokých škol. Pod vedením českých vědců měli nadaní studenti možnost objevovat vědeckou práci v její každodenní praxi. Vyzkoušeli si práci v laboratoři, experimentální práci i publikační činnost. Pod vedením zkušených českých vědců studenti pracují na vědeckých tématech z oblasti přírodních a technických věd. V roce 2013 proběhlo celkem 174 středoškolských vědeckých stáží a 28 vysokoškolských vědeckých stáží. Do projektu se tak v roce 2013 zapojilo celkem 202 studentů SŠ a VŠ a 174 vědecko-výzkumných pracovníků - lektorů stáží. (cs)
Title
  • OPEN SCIENCE - PROMOTION OF RESEARCH AND DEVELOPMENT (en)
  • Otevřená věda III - studentské vědecké stáže
  • Otevřená věda III - studentské vědecké stáže (cs)
skos:prefLabel
  • OPEN SCIENCE - PROMOTION OF RESEARCH AND DEVELOPMENT (en)
  • Otevřená věda III - studentské vědecké stáže
  • Otevřená věda III - studentské vědecké stáže (cs)
skos:notation
  • RIV/60457856:_____/12:00426846!RIV14-AV0-60457856
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z00950701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 157300
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60457856:_____/12:00426846
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • student interships; science education; talented secondary school students (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9283EB389933]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • celá ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borovský, Petr
  • Žaludová, Michaela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software