About: Open Science-Research practice for talented secondary school students-student conferences     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In April 2012 was held 2. student science conference of the Open Science project in the National Library of Technology in Prague. The project created such conditions for extraordinary talented students in order to capture their interest for technical and natural sciences and to motivate them for the scientific career. Secondary school students obtained internships in various scientific Institutes, where they could either carried out their own research or joined any of the current projects underway, led by the scientific tutors. Students were given an opportunity to present their scientific outcomes at the 2. student science conference of the Open Science project. Students had elaborated their scientific results into the abstracts and also to the PowerPoint presentations, which were presented at the conference. The almanac of the abstracts can be found in the Almanac of 2. student science conference of the Open Science project, available online: www.otevrenaveda.cz. (en)
  • Ve dnech 3. a 4. dubna 2012 se uskutečnila 2. studentská vědecká konference projektu Otevřená věda II. Konference se konala v prostorách Národní technické knihovny v Praze. Program studentské konference byl pro výrazný zájem o účast rozvržen do dvou dnů. V prvním dnu 3. dubna 2012 byly prezentovány příspěvky z oboru biologie (celkem 32 příspěvků), druhý den 4. dubna 2012 byly prezentovány příspěvky z oboru chemie, fyziky, matematiky, informatiky, geologie a geografie. K účasti na konferenci byli přizváni všichni stážisté projektu. K účasti na konferenci se přihlásilo celkem 73 z nich. Všichni stážisté na konferenci obdrželi certifikát o absolvování studentské vědecké stáže Otevřené vědy II. Přehlídka studentských vědeckých prací talentovaných středoškoláků, kteří mají zájem o vědu a výzkum, představila výsledky talentovaných mladých vědců ve všech zastoupených přírodovědných oborech. Stážisté zpracovali své příspěvky do podoby abstraktu a prezentace. Abstrakty byly zpracovány do sborníku.
  • Ve dnech 3. a 4. dubna 2012 se uskutečnila 2. studentská vědecká konference projektu Otevřená věda II. Konference se konala v prostorách Národní technické knihovny v Praze. Program studentské konference byl pro výrazný zájem o účast rozvržen do dvou dnů. V prvním dnu 3. dubna 2012 byly prezentovány příspěvky z oboru biologie (celkem 32 příspěvků), druhý den 4. dubna 2012 byly prezentovány příspěvky z oboru chemie, fyziky, matematiky, informatiky, geologie a geografie. K účasti na konferenci byli přizváni všichni stážisté projektu. K účasti na konferenci se přihlásilo celkem 73 z nich. Všichni stážisté na konferenci obdrželi certifikát o absolvování studentské vědecké stáže Otevřené vědy II. Přehlídka studentských vědeckých prací talentovaných středoškoláků, kteří mají zájem o vědu a výzkum, představila výsledky talentovaných mladých vědců ve všech zastoupených přírodovědných oborech. Stážisté zpracovali své příspěvky do podoby abstraktu a prezentace. Abstrakty byly zpracovány do sborníku. (cs)
Title
  • Open Science-Research practice for talented secondary school students-student conferences (en)
  • Otevřená věda II-systematické zapojení talentovaných studentů do vědecko-výzkumné práce-2.studentská vědecká konference
  • Otevřená věda II-systematické zapojení talentovaných studentů do vědecko-výzkumné práce-2.studentská vědecká konference (cs)
skos:prefLabel
  • Open Science-Research practice for talented secondary school students-student conferences (en)
  • Otevřená věda II-systematické zapojení talentovaných studentů do vědecko-výzkumné práce-2.studentská vědecká konference
  • Otevřená věda II-systematické zapojení talentovaných studentů do vědecko-výzkumné práce-2.studentská vědecká konference (cs)
skos:notation
  • RIV/60457856:_____/12:00391619!RIV13-AV0-60457856
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EE2.3.09.0034), Z(AV0Z00950701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 157301
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60457856:_____/12:00391619
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • student conferences; talented secondary school students; science education (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2B9620C59D64]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borovský, Petr
  • Žaludová, Michaela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software