About: Week of Science and Technology     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Week of Science and Technology has become the most extensive scientific festival in the Czech Republic. It takes place every year at the beginning of November and in 2012 it was held already the 12th annual event. The general public and primarily the students and teachers of secondary schools have the opportunity to look into many research workplaces, laboratories and libraries and learn %22how science is done%22. The scientists from the research workplaces of the Academy of Sciences of the Czech Republic prepare a wide offer of lectures, presentations, panel discussions, seminars, excursions, exhibitions, discussion evenings and science café, where they can present their research projects, the most modern scientific equipment and introduce the attendees to the latest trends in different fields of science. Week of Science and Technology as well as Open House Days of the institutes of the ASCR are key activities, through which the Academy of Sciences is opening up and showing its essential diversity mostly to the students of secondary schools and universities, teachers and the wide public. (en)
  • Týden vědy a techniky (TVT) je nejrozsáhlejší vědecký festival v České republice. Koná se každoročně v měsíci listopadu a v roce 2012 byl realizován již 12. ročník. Široká veřejnost a především studenti středních škol mají možnost nahlédnout do laboratoří a knihoven a poznat „jak se dělá věda“. Vědečtí pracovníci z výzkumných pracovišť AV ČR připravují širokou nabídku přednášek, exkurzí, výstav, diskusních večerů a vědeckých kaváren, ve kterých představují své výzkumné projekty, nejmodernější vědecké přístroje a přibližují návštěvníkům nejnovější trendy v oblasti vědy. Týden vědy a techniky a Dny otevřených dveří pracovišť Akademie věd ČR jsou tradiční aktivity, jimiž se Akademie věd otevírá v celé své rozmanitosti především studentům středních i vysokých škol, pedagogům a ostatní veřejnosti.
  • Týden vědy a techniky (TVT) je nejrozsáhlejší vědecký festival v České republice. Koná se každoročně v měsíci listopadu a v roce 2012 byl realizován již 12. ročník. Široká veřejnost a především studenti středních škol mají možnost nahlédnout do laboratoří a knihoven a poznat „jak se dělá věda“. Vědečtí pracovníci z výzkumných pracovišť AV ČR připravují širokou nabídku přednášek, exkurzí, výstav, diskusních večerů a vědeckých kaváren, ve kterých představují své výzkumné projekty, nejmodernější vědecké přístroje a přibližují návštěvníkům nejnovější trendy v oblasti vědy. Týden vědy a techniky a Dny otevřených dveří pracovišť Akademie věd ČR jsou tradiční aktivity, jimiž se Akademie věd otevírá v celé své rozmanitosti především studentům středních i vysokých škol, pedagogům a ostatní veřejnosti. (cs)
Title
  • Week of Science and Technology (en)
  • Týden vědy a techniky AV ČR
  • Týden vědy a techniky AV ČR (cs)
skos:prefLabel
  • Week of Science and Technology (en)
  • Týden vědy a techniky AV ČR
  • Týden vědy a techniky AV ČR (cs)
skos:notation
  • RIV/60457856:_____/12:00391271!RIV13-AV0-60457856
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z00950701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 175526
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60457856:_____/12:00391271
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • scientific festival; science; technology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E95B5EE9DE2A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha - Brno - Ostrava - České Budějovice
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Nováková, Karina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software