About: Fast curing system – Rapid     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Fast curing system with provisional name Rapid is proposed for repair works of concrete or polymer floors. The system was designed with possibility to easily modified gelation hardening time to satisfy different temperature condition during application. System is designed to shorten application and technological downtime between applications of separate layers. System is composed of parts: 1) Primary layer is made of solvent free two-component epoxy fast curing bonding agent. Same binder is used as a base for production of polymer concrete and mortar, also applicable as special treatment of cement epoxy layers of fresh concrete. The same material was also tested as binder of repair mortars for concrete surfaces. 2) Middle layer is made of solvent free two-component epoxy binder with high amount of fillers. Binder of this material has suitable properties for repair works screeds and mortars. Color of applied materials is strongly influenced by type of filler. This material has without fillers semi-gloss to gloss surface. Fast curing sealing solvent free two-component epoxy binder is walkable and ready for application of other layers after 5 hours after application. This material is easy to be colored and filled with micro fillers according to color scale RAL. (en)
  • Rychle tuhnoucí podlahový systém je určen zejména na opravy stávajících betonových nebo i polymerních podlah. Tento systém byl formulován tak, aby bylo možné modifikovat čas gelace a tedy i tvrdnutí jednotlivých materiálů systému podle teploty okolí. Zároveň ale bude umožňovat velice rychlou aplikaci jednotlivých vrstev. Jednotlivé materiály systému jsou následující: 1) Základní vrstvou je bezrozpouštědlový, dvousložkový, nebarvený, epoxidový, rychle vytvrzující vazný můstek a zpevňovač povrchů. Dále je toto pojivo použitelné pro přípravu polymer malt a betonů, při speciálním použití je možné materiál využít pro vytváření povrchové cemento-epoxidové vrstvy na betonových podlahách v jednom kroku s betonáží. Jedná se také o materiál použitelný pro sanace a reprofilace betonových konstrukcí. 2) Střední část systému tvoří nosná a obrusná vrstva, která je vytvořena z vysoce plněného bezrouštědlového pojiva. Jedná se o vhodné pojivo také pro vytváření reprofilačních materiálů. Barevnost je silně ovlivněna možnými plnivy. 3) Rychle tuhnoucí pečetící nátěr na bezrozpouštědlové bázi, pochůzný po 5 hodinách od aplikace, snadno barvitelný pigmenty - předpoklad barvení širokou škálu odstínů RAL.
  • Rychle tuhnoucí podlahový systém je určen zejména na opravy stávajících betonových nebo i polymerních podlah. Tento systém byl formulován tak, aby bylo možné modifikovat čas gelace a tedy i tvrdnutí jednotlivých materiálů systému podle teploty okolí. Zároveň ale bude umožňovat velice rychlou aplikaci jednotlivých vrstev. Jednotlivé materiály systému jsou následující: 1) Základní vrstvou je bezrozpouštědlový, dvousložkový, nebarvený, epoxidový, rychle vytvrzující vazný můstek a zpevňovač povrchů. Dále je toto pojivo použitelné pro přípravu polymer malt a betonů, při speciálním použití je možné materiál využít pro vytváření povrchové cemento-epoxidové vrstvy na betonových podlahách v jednom kroku s betonáží. Jedná se také o materiál použitelný pro sanace a reprofilace betonových konstrukcí. 2) Střední část systému tvoří nosná a obrusná vrstva, která je vytvořena z vysoce plněného bezrouštědlového pojiva. Jedná se o vhodné pojivo také pro vytváření reprofilačních materiálů. Barevnost je silně ovlivněna možnými plnivy. 3) Rychle tuhnoucí pečetící nátěr na bezrozpouštědlové bázi, pochůzný po 5 hodinách od aplikace, snadno barvitelný pigmenty - předpoklad barvení širokou škálu odstínů RAL. (cs)
Title
  • Fast curing system – Rapid (en)
  • Systém rychle tuhnoucí - Rapid
  • Systém rychle tuhnoucí - Rapid (cs)
skos:prefLabel
  • Fast curing system – Rapid (en)
  • Systém rychle tuhnoucí - Rapid
  • Systém rychle tuhnoucí - Rapid (cs)
skos:notation
  • RIV/60319194:_____/13:#0000004!RIV14-TA0-60319194
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA01011034)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • zvýšení obratu o 100000,-Kč
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 109665
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60319194:_____/13:#0000004
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Systém rychle tuhnoucí - Rapid
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fast hardening; polymer; industrial floor (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C8DB63EC20AC]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o využítí výsledků výzkumu a vývoje - zde dne 14. 12. 2013, Moravská výrobní a.s. , Dalimilova 18/92, 783 35 Olomouc - Chomoutov, IČ 25837052
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kosíková, Jana
  • Vyhnánková, Michaela
  • Petránek, Vít
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software