About: The processing of chicken cartilage on final internal application in the form of food supplement products and external application in cosmetical products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Celkově byly úkoly projektu splněny. Vzhledem knáročnosti zpracovávání a zajištění minimalizace mikrobiální kontaminace nativní formy suroviny jsou výsledky dosažené během řešení velmi dobré, překvapivé je zjištění vysokého obsahu kyseliny hyaluronové v
  • Celkově byly úkoly projektu splněny. Vzhledem knáročnosti zpracovávání a zajištění minimalizace mikrobiální kontaminace nativní formy suroviny jsou výsledky dosažené během řešení velmi dobré, překvapivé je zjištění vysokého obsahu kyseliny hyaluronové v (cs)
  • The project was fulfilled. Owing to exacting processing, high technology and need to minimalize microbiological contamination of native material the results are successful. Derived content of hyaluronic acid from lyophilized chicken cartilage is c.25%; ba (en)
Title
  • The processing of chicken cartilage on final internal application in the form of food supplement products and external application in cosmetical products (en)
  • Zpracování drůbeží chrupavky na finální interní aplikace ve formě potravinových doplňků a externí aplikace v kosmetických produktech
  • Zpracování drůbeží chrupavky na finální interní aplikace ve formě potravinových doplňků a externí aplikace v kosmetických produktech (cs)
skos:prefLabel
  • The processing of chicken cartilage on final internal application in the form of food supplement products and external application in cosmetical products (en)
  • Zpracování drůbeží chrupavky na finální interní aplikace ve formě potravinových doplňků a externí aplikace v kosmetických produktech
  • Zpracování drůbeží chrupavky na finální interní aplikace ve formě potravinových doplňků a externí aplikace v kosmetických produktech (cs)
skos:notation
  • RIV/60318287:_____/06:CHRUT002!RIV06-MPO-60318287
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FT-TA/046)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Předpokládané přínosy: 1.-5. rok (v tis.Kč) - tržby 5400 - 9720, zisk 1620 - 2920, export1800 - 2920
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 510314
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60318287:_____/06:CHRUT002
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Grant Chrupavka UT002
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Chicken cartilage; purification; lyophilised native form; high technology; microbiological stability; hyaluronic acid; osteoarthritis; rheumatoid arthritis; dermatology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [134AFA3F59FA]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Favea s r.o., B.Němcové 580, 742 21 Kopřivnice
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Výzkum purifikace a zpracování výchozí surovinyk při zachování nativních vlastností suroviny; vývoj formy pro potravinový doplněk a kosmetickou aplikaci; využití regeneračních a vyživujících schopností obsažených komponentů
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Krajíček, Milan
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software