About: Content of nutrients and use for food of grains of hulless barley     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Genetický faktor významně ovlivňuje obsah všech sledovaných látek. Nejsilněji se tento faktor projevil v případě obsahu kyseliny olejové, linolové a obsahu beta-glukanů. Environmentální podmínky významně ovlivnili všechny obsahové látky s výjimkou beta-glukanů. Bezpluché linie měly ve srovnání s pluchatými liniemi vyšší obsah sledovaných látek. Linie KM1057 a KM1771 je možno doporučit pro přípravu funkčních potravin.
  • Genetický faktor významně ovlivňuje obsah všech sledovaných látek. Nejsilněji se tento faktor projevil v případě obsahu kyseliny olejové, linolové a obsahu beta-glukanů. Environmentální podmínky významně ovlivnili všechny obsahové látky s výjimkou beta-glukanů. Bezpluché linie měly ve srovnání s pluchatými liniemi vyšší obsah sledovaných látek. Linie KM1057 a KM1771 je možno doporučit pro přípravu funkčních potravin. (cs)
  • Genetic factor significantly affects the content of all the followed substances. This factor was most significant in the case of the content of oleic, linoleic acid and beta-glucan content. Environmental conditions influenced all the contained substances with the exception of beta-glucans. Hulless lines had in comparison with the hulled lines a higher content of the followed substances. Lines KM1057 and KM1771 can be recommended for preparation of functional foodstuffs. (en)
Title
  • Content of nutrients and use for food of grains of hulless barley (en)
  • Obsah nutrientů a potravinářské využití zrna bezpluchého ječmene
  • Obsah nutrientů a potravinářské využití zrna bezpluchého ječmene (cs)
skos:prefLabel
  • Content of nutrients and use for food of grains of hulless barley (en)
  • Obsah nutrientů a potravinářské využití zrna bezpluchého ječmene
  • Obsah nutrientů a potravinářské využití zrna bezpluchého ječmene (cs)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/98:#0000180!RIV06-GA0-60193697
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 23
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA521/97/1202)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 776917
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/98:#0000180
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • barley (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0F248E56DE25]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Sborník souhrnů sdělení.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Psota, Vratislav
  • Ehrenbergerová, J.
  • Vaculová, K.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software