Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení %22České pivo%22. Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.
- Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení %22České pivo%22. Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014. (cs)
- Basic raw materials for beer production, malt and beer production technology, malt quality and its assessment, defects and damages of barley caryopses and their significance for the quality of the final product, protected geographical indication %22České pivo%22 (Czech Beer).Lecture for the students of the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno, Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, field of Food Safety and Quality, 1st year, February 27, 2014. (en)
|
Title
| - Beer – malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation (en)
- Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
- Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Beer – malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation (en)
- Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
- Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/14:#0001064!RIV15-MZE-60193697
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/14:#0001064
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - barley; malt; malting (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |