About: Production technology of condensate formed by beer wort concentration     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Beer wort with concentration in the range of 0.5 to 35 percent by weight is supplied from a storage tank to a heat-exchange apparatus operating on the boil-condensation basis by making use of vacuum evaporation at boil point in the range of 25 to 70 degC and vacuum in the range of 0.02 to 0.20 MPa, with optional thermocompression and collection of a condensate first portion, Further, the beer wort concentrate with concentration in the range of 30 to 60 percent by weight is supplied to a spray drier where drying thereof takes place at a temperature ranging from 50 to 450 degC and a pressure gradient of blast and exhausted air in the range of 1.0 to 100 mm of water gauge, and from there the second portion of the condensate is collected wherein the main components of the beer wort are water soluble components or components that are volatile with steam. (en)
  • Mladina o koncentraci 0,5 až 35 % hmotn. je vedena ze zásobníku do výměníku, který pracuje na bázi var-kondenzace při použití vakuového odpařování při bodu varu 25 až 70°C a podtlaku 0,02 až 0,20 MPa, s případnou termokompresí a jímáním první části kondenzátu a dále je koncentrát mladiny při koncentraci 30 až 60 % hmotn. veden do sprejové sušárny, kde při teplotě 50 až 450 °C a tlakovém gradientu vháněného a odtahovaného vzduchu 1,0 až 100 mm vodního manometru dochází k sušení a odtud je jímán druhý podíl kondenzátu, a hlavními komponenty jsou složky mladiny rozpustné ve vodě, resp. těkající s vodní parou.
  • Mladina o koncentraci 0,5 až 35 % hmotn. je vedena ze zásobníku do výměníku, který pracuje na bázi var-kondenzace při použití vakuového odpařování při bodu varu 25 až 70°C a podtlaku 0,02 až 0,20 MPa, s případnou termokompresí a jímáním první části kondenzátu a dále je koncentrát mladiny při koncentraci 30 až 60 % hmotn. veden do sprejové sušárny, kde při teplotě 50 až 450 °C a tlakovém gradientu vháněného a odtahovaného vzduchu 1,0 až 100 mm vodního manometru dochází k sušení a odtud je jímán druhý podíl kondenzátu, a hlavními komponenty jsou složky mladiny rozpustné ve vodě, resp. těkající s vodní parou. (cs)
Title
  • Production technology of condensate formed by beer wort concentration (en)
  • Technologie výroby kondenzátu vzniklého při koncentraci mladiny
  • Technologie výroby kondenzátu vzniklého při koncentraci mladiny (cs)
skos:prefLabel
  • Production technology of condensate formed by beer wort concentration (en)
  • Technologie výroby kondenzátu vzniklého při koncentraci mladiny
  • Technologie výroby kondenzátu vzniklého při koncentraci mladiny (cs)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/14:#0000984!RIV15-MZE-60193697
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 304939
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49609
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/14:#0000984
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beer wort; condensate (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [744CAD540626]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kosař, Karel
  • Čejka, Pavel
  • Janečková, Vladimíra
  • Zoufalý, Tomáš
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software