Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technical solution is concerned with the composition of fermented dairy products with addition of saccharidified malt as a flavouring agent. The product contains saccharidified malt grains, bacterial starters and milk base. Moreover, it can contain stabilizers, sweeteners, additional flavouring agents or prebiotics. Saccharidified malt is made of various types of cereals or pseudocereals, namely as light, wiener, münchen or diastatic malt. (en)
- Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků s přídavkem zcukřeného sladu jako ochucující složky. Výrobek obsahuje zrna zcukřeného sladu, bakteriální kultury a mléčný základ, a dále může obsahovat stabilizátory, sladidla, doplňkové ochucující složky nebo prebiotika. Zcukřený slad je z různých druhů obilovin nebo pseudoobilovin, a to jako slad světlý, vídeňský, mnichovský nebo diastatický.
- Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků s přídavkem zcukřeného sladu jako ochucující složky. Výrobek obsahuje zrna zcukřeného sladu, bakteriální kultury a mléčný základ, a dále může obsahovat stabilizátory, sladidla, doplňkové ochucující složky nebo prebiotika. Zcukřený slad je z různých druhů obilovin nebo pseudoobilovin, a to jako slad světlý, vídeňský, mnichovský nebo diastatický. (cs)
|
Title
| - Fermented dairy product with addition of saccharidified malt (en)
- Fermentovaný mléčný výrobek s přídavkem zcukřeného sladu
- Fermentovaný mléčný výrobek s přídavkem zcukřeného sladu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fermented dairy product with addition of saccharidified malt (en)
- Fermentovaný mléčný výrobek s přídavkem zcukřeného sladu
- Fermentovaný mléčný výrobek s přídavkem zcukřeného sladu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/13:#0000839!RIV14-MZE-60193697
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/13:#0000839
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented milks; saccharidified malt grains (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hartman, Ivo
- Němečková, I.
- Kejmarová, M.
- Hanušová, J.
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |