About: Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Small differences in tocopherol content and vitamin E activity at different temperature and length of malting were determined. Contents of lutein and β-carotene were affected positively both by the length of malting and higher temperature of malting. The average lutein content was at the germination temperature 18 °C higher by 13.2 % than at the steeping temperature 14 °C. The average β-carotene content at the germination temperature 18 °C was higher by 83 % compared to the lower germination temperature. (en)
  • Byly zjištěny malé rozdíly v obsahu tokoferolů a v aktivitě vitaminu E při různé teplotě a délce sladování. Obsah luteinu a β-karotenu byl pozitivně ovlivněn jak délkou sladování, tak i vyšší teplotou sladování. Průměrný obsah luteinu byl při teplotě klíčení 18 °C vyšší o 13,2 % než při teplotě klíčení 14 °C. Průměrný obsah β-karotenu byl při teplotě klíčení 18 °C o 83 % vyšší ve srovnání s nižší teplotou klíčení.
  • Byly zjištěny malé rozdíly v obsahu tokoferolů a v aktivitě vitaminu E při různé teplotě a délce sladování. Obsah luteinu a β-karotenu byl pozitivně ovlivněn jak délkou sladování, tak i vyšší teplotou sladování. Průměrný obsah luteinu byl při teplotě klíčení 18 °C vyšší o 13,2 % než při teplotě klíčení 14 °C. Průměrný obsah β-karotenu byl při teplotě klíčení 18 °C o 83 % vyšší ve srovnání s nižší teplotou klíčení. (cs)
Title
  • Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu
  • Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu (cs)
  • The effect of temperature and length of malting on vitamin E content in malt (en)
skos:prefLabel
  • Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu
  • Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu (cs)
  • The effect of temperature and length of malting on vitamin E content in malt (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/12:#0000703!RIV13-MZE-60193697
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI111B053)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12 (vědecká příloha časopisu)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178223
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/12:#0000703
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ječmen; slad; vitamin E (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [112CEDC59331]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 60
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Benešová, Karolína
  • Hartman, Ivo
  • Psota, Vratislav
  • Sachambula, Lenka
issn
  • 0139-6013
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software