Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Metody kontroly plzeňského sladu a speciálních sladů, náhražek sladu uvedené v této normě se používají ke stanovení technologicky významných kvalitativních znaků, které vznikly v průběhu výroby sladu a podílejí se na analytické a organoleptické charakteristice piva. Znalost jejich množství, případně složení, může pomoci odhadnout např. odchylky v metabolismu ječného zrna při sladování, ovlivnění průběhu enzymové katalýzy při rmutování, úlohu těchto složek v koloidní a senzorické stabilitě piva, pěnivosti a trvanlivosti pěny apod.
- Metody kontroly plzeňského sladu a speciálních sladů, náhražek sladu uvedené v této normě se používají ke stanovení technologicky významných kvalitativních znaků, které vznikly v průběhu výroby sladu a podílejí se na analytické a organoleptické charakteristice piva. Znalost jejich množství, případně složení, může pomoci odhadnout např. odchylky v metabolismu ječného zrna při sladování, ovlivnění průběhu enzymové katalýzy při rmutování, úlohu těchto složek v koloidní a senzorické stabilitě piva, pěnivosti a trvanlivosti pěny apod. (cs)
- ČSN 56 0187-2 Testing methods for malt and malt extracts – Part 2: Other testing methods for malt. The methods for checking the Pilsner malt and special malts given in this standard are used for the determination of technologically important quality parameters formed during malt production and contributing to analytical and organoleptical beer characteristics. Information about their amount or composition can help estimate for example variations in barley grain metabolism during malting, affect enzymatic catalysis during mashing, a role of these components in colloidal and senzsoric beer stability, foaming and foam durability etc. (en)
|
Title
| - ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků – Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
- ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků – Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu (cs)
- Testing methods for malt and malt extracts – Part 2: Other testing methods for malt (en)
|
skos:prefLabel
| - ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků – Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
- ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků – Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu (cs)
- Testing methods for malt and malt extracts – Part 2: Other testing methods for malt (en)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/11:#0000752!RIV13-MZE-60193697
- ČSN 560187-2
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/11:#0000752
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - malt; malt extract; malt quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...PrislusnehoOrganu
| - Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24, Praha 2
|
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hartman, Ivo
- Psota, Vratislav
- Volf, P.
|
http://linked.open...iv/uzemniPlatnost
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |