About: The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In the paper it is evaluated the influence of sterilizing heat on the content of riboflavin in processed cheeses designed for combat rations. The content of riboflavin was observed in 5 batches of processed cheeses by means of HPLC equipped with UV detector. The riboflavin content was not significantly reduced by the sterilizing mode of 117 oC for 20 minutes. The content of moisture in processed cheese has not significant influence on the content of riboflavin. (en)
  • V článku je sledován vliv sterilačního záhřevu na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin. Obsah riboflavinu byl sledován pomocí HPLC s UV detekcí na pěti řadách tavených sýrů. Bylo zjištěno, že použitý sterilační režim významně nesníží obsah sledovaného vitaminu v tavených sýrech. Na ztráty riboflavinu při sterilaci nemá vliv obsah sušiny taveného sýra.
Title
  • The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations (en)
  • Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
  • Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin (cs)
skos:prefLabel
  • The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations (en)
  • Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
  • Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/60162694:G14__/03:02000014!RIV/2004/MO0/G14004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 121-130
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MO0990100X002)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 633590
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60162694:G14__/03:02000014
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Sterilizing Heat, Volume of Riboflavin, Combat Rations of Food-stuffs, HPLC Determination of Riboflavin, Sterilize mode, Processed cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EC5311E57388]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník VVŠ PV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • Neuveden
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • BUŇKA, František
  • HRABĚ, Jan
  • KŘÍŽ, Oldřich
  • SEVEROVÁ, Marta
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4574
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • G14
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software