About: Robotic device control programming     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Robolab program is designed to control a new generation of robotic devices for automatic sample preparation. The authors wrote the program by means of a programming module Chronos and their own routines. It enables control mechanics of individual modules in three-dimensional space, organizes time sequences of individual sample preparation steps. Robolab controls transfer of precisely defined volumes of the agents into designated containers, exchange and coordination of used syringes, further dilution and mixing of the reaction media, withdrawing of the top or bottom solvent layer during a liquid-liquid extraction step. It is able to manage and synchronize injection of the prepared sample into a chromatograph equipped with various detectors including mass spectrometric detection. Robolab allows to control a robotic device for sample processing in a continuous 24/7 mode and to measure sample sequences until the sample tray is emptied. (en)
  • Program RoboLAB je určen k ovládání nové generace robotických zařízení pro automatickou přípravu vzorků. Byl autory napsán pomocí programovacího modulu Chronos a vlastních rutin. Umožňuje ovládat mechaniku pohybu jednotlivých modulů v trojrozměrném prostoru, organizovat časové sekvence jednotlivých kroků procedury zpracování a přípravy vzorků. RoboLAB organizuje transport a dávkování přesně definovaného objemu činidel z určených nádobek, výměnu a koordinaci používaných stříkaček, dále ředění a míchání reakčních medií, nedílnou součástí je schopnost odtahu horní nebo dolní vrstvy rozpouštědla při mikroextrakci kapalina-kapalina. v neposlední řadě je schopen řídit a synchronizovat nástřik připraveného vzorku do chromatografu s různými typy detektorů včetně hmotnostně spektrometrické detekce. RoboLAB umožňuje řídit robotické zařízení pro zpracování vzorků v nepřetržitém 24/7 režimu a měřit sekvence vzorků do vyčerpání zásobníku příslušného analytického přístroje.
  • Program RoboLAB je určen k ovládání nové generace robotických zařízení pro automatickou přípravu vzorků. Byl autory napsán pomocí programovacího modulu Chronos a vlastních rutin. Umožňuje ovládat mechaniku pohybu jednotlivých modulů v trojrozměrném prostoru, organizovat časové sekvence jednotlivých kroků procedury zpracování a přípravy vzorků. RoboLAB organizuje transport a dávkování přesně definovaného objemu činidel z určených nádobek, výměnu a koordinaci používaných stříkaček, dále ředění a míchání reakčních medií, nedílnou součástí je schopnost odtahu horní nebo dolní vrstvy rozpouštědla při mikroextrakci kapalina-kapalina. v neposlední řadě je schopen řídit a synchronizovat nástřik připraveného vzorku do chromatografu s různými typy detektorů včetně hmotnostně spektrometrické detekce. RoboLAB umožňuje řídit robotické zařízení pro zpracování vzorků v nepřetržitém 24/7 režimu a měřit sekvence vzorků do vyčerpání zásobníku příslušného analytického přístroje. (cs)
Title
  • Robotic device control programming (en)
  • Naprogramování ovládání robotického zařízení
  • Naprogramování ovládání robotického zařízení (cs)
skos:prefLabel
  • Robotic device control programming (en)
  • Naprogramování ovládání robotického zařízení
  • Naprogramování ovládání robotického zařízení (cs)
skos:notation
  • RIV/60077344:_____/14:00443250!RIV15-TA0-60077344
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(TA04011751)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • RoboLAB zvýší produktivitu zařízení na 24 hod. denně 7 dní v týdnu (24/7). Program zajistí plnou automatizaci přípravy vzorů zpracovávaných robotickým zařízením. RoboLAB umožňuje řídit robotické zařízení pro zpracování vzorků v nepřetržitém režimu a měřit sekvence vzorků do vyčerpání zásobníku příslušného analytického přístroje.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 31562
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60077344:_____/14:00443250
http://linked.open...terniIdentifikace
  • RoboLAB2015001
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Robolab program (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [61AA3F06C2E8]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Program RoboLAB je určen k ovládání nové generace robotických zařízení pro automatickou přípravu vzorků. Byl autory napsán pomocí programovacího modulu Chronos a vlastních rutin. Umožňuje ovládat mechaniku pohybu jednotlivých modulů v trojrozměrném prostoru, organizovat časové sekvence jednotlivých kroků procedury zpracování a přípravy vzorků. RoboLAB organizuje transport a dávkování přesně definovaného objemu činidel z určených nádobek, výměnu a koordinaci používaných stříkaček, dále ředění a míchání reakčních medií, nedílnou součástí je schopnost odtahu horní nebo dolní vrstvy rozpouštědla při extrakci kapalina-kapalina, v neposlední řadě je schopen řídit a synchronizovat nástřik připraveného vzorku do plynového chromatografu s různými typy detektorů včetně hmotnostně spektro-metrické detekce (GC-MS). RoboLAB umožňuje řídit robotické zařízení pro zpracování vzorků v nepřetržitém režimu a měřit sekvence vzorků do vyčerpání zásobníku příslušného analytického přístroje. Operace zajištuje 30 kroků programu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Moos, Martin
  • Fesl, Jan
  • Petrus, K.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software