Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - U 104 JUT jehnat ruzných plemen a krížencu bylo vyfotografováno z hrbetní i bocní strany a byly u nich provedeny jatecné rozbory. Na snímcích JUT bylo stanoveno 23 rozmeru, na základe kterých bylo sestaveno 121 indexu tvaru trupu. Byly stanoveny korelace techto indexu k vybraným charakteristikám jatecné hodnoty stanoveným na základe jatecných rozboru . Na základe hmotnosti JUT a vybraných indexu tvaru trupu byla konstruována multiregresní rovnice s 10 parametry pro predikci stupne zmasilosti JUT (R2 =0,836). Na základe predikcní rovnice bylo navrženo zarazení JUT do tríd zmasilosti. Korelace mezi zatrídením JUT do tríd zmasilosti subjektivne a pomocí predikcní rovnice byla r=0,908. Dále byly zkoumány korelacní vztahy mezi zatrídením SEUROP a ukazateli jatecné hodnoty a kvality masa u ruzných plemen a krížencu.
- U 104 JUT jehnat ruzných plemen a krížencu bylo vyfotografováno z hrbetní i bocní strany a byly u nich provedeny jatecné rozbory. Na snímcích JUT bylo stanoveno 23 rozmeru, na základe kterých bylo sestaveno 121 indexu tvaru trupu. Byly stanoveny korelace techto indexu k vybraným charakteristikám jatecné hodnoty stanoveným na základe jatecných rozboru . Na základe hmotnosti JUT a vybraných indexu tvaru trupu byla konstruována multiregresní rovnice s 10 parametry pro predikci stupne zmasilosti JUT (R2 =0,836). Na základe predikcní rovnice bylo navrženo zarazení JUT do tríd zmasilosti. Korelace mezi zatrídením JUT do tríd zmasilosti subjektivne a pomocí predikcní rovnice byla r=0,908. Dále byly zkoumány korelacní vztahy mezi zatrídením SEUROP a ukazateli jatecné hodnoty a kvality masa u ruzných plemen a krížencu. (cs)
- At 104 abattoir modified bodies of various lamb race and hybrids dorsal and lateral edge were photograph and abattoir analysis was perform at them. On the photos of abattoir modified bodies was determine 23 dimensions, on that basis it was built 121 index of trund form. (en)
|
Title
| - Problematika produkce jehnecího a kuzlecího masa v CR.
- Problems of lamb and goatling meat production in CR (en)
- Problematika produkce jehnecího a kuzlecího masa v CR. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Problematika produkce jehnecího a kuzlecího masa v CR.
- Problems of lamb and goatling meat production in CR (en)
- Problematika produkce jehnecího a kuzlecího masa v CR. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:_____/04:06:_2272!RIV06-MZE-60076658
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:_____/04:06:_2272
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lamb, goatling meat production, CR (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník príspevku z mezinárodní konference %22Aktuální otázky produkce jatecných zvírat%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Matoušek, Václav
- Milerski, Michal
- Pulkrábek, Jan
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |