About: Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The service includes manual for the prolongation of the shelf life of chilled fish products using novel additives. The aims to prolong the shelf life of fresh chilled fish of at least one day. To achieve this prolongation by the use of alternative additives during processing of common carp (Cyprinus carpio) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). (en)
  • Služba zahrnovala zpracování masa kapra obecného (Cyprinus carpio) a pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) se zaměřím na použití aditivních přípravků, ideálně čistě přírodního původu nebo na přípravky, u kterých není povinnost je uvádět na etiketě formou tzv. %22E%22 látek a které jsou spotřebiteli obecně stále více odmítány. Prodloužení doby trvanlivosti čerstvých, chlazených ryb nejméně o 1 den.
  • Služba zahrnovala zpracování masa kapra obecného (Cyprinus carpio) a pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) se zaměřím na použití aditivních přípravků, ideálně čistě přírodního původu nebo na přípravky, u kterých není povinnost je uvádět na etiketě formou tzv. %22E%22 látek a které jsou spotřebiteli obecně stále více odmítány. Prodloužení doby trvanlivosti čerstvých, chlazených ryb nejméně o 1 den. (cs)
Title
  • Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb
  • Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb (cs)
  • Extend the shelf life of chilled fish products (en)
skos:prefLabel
  • Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb
  • Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb (cs)
  • Extend the shelf life of chilled fish products (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12520/14:43888378!RIV15-MSM-12520___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 39958
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12520/14:43888378
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fish products; chilled; Extend the shelf life (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [89940D105AE9]
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Zajíc, Tomáš
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • Neuveden
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12520
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software