About: Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Popsána technologie výroby fermentovaných masných výrobkůs použitím probiotických kultur. Byly analyzovány a interpretovány hlavní technologické parametry (pH, aw, sušina, tuk, počty laktobacilů a bifidobakterií). V základních údajích se oba typy výrobků zásadně nelišily, počty probiotických bakterií překračovaly 106 KTJ/g I po dvou měsících skladování výrobků.
  • Popsána technologie výroby fermentovaných masných výrobkůs použitím probiotických kultur. Byly analyzovány a interpretovány hlavní technologické parametry (pH, aw, sušina, tuk, počty laktobacilů a bifidobakterií). V základních údajích se oba typy výrobků zásadně nelišily, počty probiotických bakterií překračovaly 106 KTJ/g I po dvou měsících skladování výrobků. (cs)
  • Production technology of fermented meat products by using probiotic cultures was detected. We analyzed and interpreted the main technological parameters (pH, aw, dry matter, fat, numbers of Lactobacilus and Bifidobacteria). Primary data in the two types of products did not differ significantly, the numbers of probiotic bacteria exceeded 106 CFU. g-1 even after two months of storage products. (en)
Title
  • Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.
  • Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích. (cs)
  • Use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. as starter cultures in fermented meat products. (en)
skos:prefLabel
  • Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.
  • Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích. (cs)
  • Use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. as starter cultures in fermented meat products. (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/12:43883765!RIV13-MSM-12220___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6007665806)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 179654
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/12:43883765
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • starter cultures; probiotic; Meat products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D79A099187CF]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 67
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Holko, Ivan
  • Hrabě, Jan
  • Šalaková, Alexandra
  • Smetana, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 80 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software