About: Porovnání hybridních prasat se zaměřením na kvalitu masa.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This study evaluates carcass composition of three final hybrids of pigs and their meat quality. In 90 hybrids these traits were determined: live weight, lean meat proportion, percentual rate of main meat parts and ham. Next, the meat quality traits were evaluated (pH, lightness, drip loss, intramuscular fat content and texture). The highest lean meat proportion and percentual rate of main meat parts and ham was determined at A combination. (en)
  • Příspěvek hodnotí složení jatečně upravených těl tří finálních hybridů prasat a kvalitu jejich masa. U 90 kusů hybridů byly sledovány tyto ukazatele: živá hmotnost, podíl libového masa, procentický podíl hlavních masitých částí a kýty a dále byly vyhodnoceny kvalitativní vlastnosti masa (pH, světlost, odkap, obsah intramuskulárního tuku a textura). Nejvyšší podíl libového masa, nejvyšší podíl HMČ a kýty byl zjištěn u kombinace A.
  • Příspěvek hodnotí složení jatečně upravených těl tří finálních hybridů prasat a kvalitu jejich masa. U 90 kusů hybridů byly sledovány tyto ukazatele: živá hmotnost, podíl libového masa, procentický podíl hlavních masitých částí a kýty a dále byly vyhodnoceny kvalitativní vlastnosti masa (pH, světlost, odkap, obsah intramuskulárního tuku a textura). Nejvyšší podíl libového masa, nejvyšší podíl HMČ a kýty byl zjištěn u kombinace A. (cs)
Title
  • Porovnání hybridních prasat se zaměřením na kvalitu masa.
  • Comparison of hybrid combination of pigs with a view to meat quality (en)
  • Porovnání hybridních prasat se zaměřením na kvalitu masa. (cs)
skos:prefLabel
  • Porovnání hybridních prasat se zaměřením na kvalitu masa.
  • Comparison of hybrid combination of pigs with a view to meat quality (en)
  • Porovnání hybridních prasat se zaměřením na kvalitu masa. (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/09:00011220!RIV10-MZE-12220___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QG60045)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 334328
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/09:00011220
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lean meat; hybrid combination; meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E9AA22AD7179]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Kostelec nad Orlicí
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Research in Pig Breeding
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kernerová, Naděžda
  • Matoušek, Václav
  • Eidelpesová, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav živočišné výroby
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7403-038-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software