About: Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Of late, usage of fish musculature separation in freshawater fish preparation began to to be used. it is a new trend which makes use of technological techniques to increase total utilization of fish. It also utilizes non-market fish (roaches, perch, breams, etcetera) and utilization of fish parts, e.g. fillet residue, that were not prepared earlier is evaluated. With the development of microorganisms through managing the requirements of food protection and consumer safety. (en)
  • V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele
  • V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele (cs)
Title
  • Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
  • Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb (cs)
  • Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species (en)
skos:prefLabel
  • Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
  • Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb (cs)
  • Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/05:00006246!RIV06-MSM-12220___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 89-93
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 126100003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 549468
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/05:00006246
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • separate; perch; carp; trout; temperature (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2339BC3C6DDA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference studentů DSP [2005]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vácha, František
  • Kouřil, Jan
  • Novik, Ihar
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
https://schema.org/isbn
  • 80-7040-764-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 74 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software