About: Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %.
  • Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %. (cs)
  • Fatty acids from samples of raw milk 12 dairy cows of Czech Pied cattle on the same daily diet were analysed as their methyl esthers using a gas chromatography procedure. There was found that milk fat of Czech Pied cattle contained 26 different fatty acids. Determined mean contents of individual fatty acids were 0,1 % (C20:2) - 32 % (C16:0). Contents of SAFA were 61 %, MUFA 27,9 % and PUFA 6,4 %. (en)
Title
  • Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku
  • Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku (cs)
  • Fatty acids composition of milk fat. (en)
skos:prefLabel
  • Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku
  • Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku (cs)
  • Fatty acids composition of milk fat. (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/04:00005612!RIV/2005/MSM/122205/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 19
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 122200002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 592115
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/04:00005612
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Czech Pied cattle;fatty acids;milk fat;gas chromatography (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [886C20302493]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník souhrnů sdělení %2231. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin.%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Špička, Jiří
  • Pešek, Milan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-753-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software