About: Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sledován vliv termostabilních lytických enzymů na tukovou a bílkovinnou složku pasterovaného mléka při takovém počtu psychrotrofního bakterií. resp. Pseudomonas fluorescens, kdy mohou nastat technologické problémy při dalším zpracování. Informace pro mlékárenského technologa o možnosti výskytu rizika degradačních procesů potravinářské suroviny, mezisuroviny a výrobku. Predikční tabulka pro aproximační odhad rizika degradačních změn. Rizika obsahu volných mastných kyselin v důsledku lipolýzy při běžné nebo rizikové kontaminaci mléka.
  • Final report on result: Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of species Pseudomonas fluorescens in the main components and technological characteristics of milk (en)
Title
  • Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
  • Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka. (cs)
  • Final report on result: Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of species Pseudomonas fluorescens in the main components and technological characteristics of milk (en)
skos:prefLabel
  • Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
  • Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka. (cs)
  • Final report on result: Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of species Pseudomonas fluorescens in the main components and technological characteristics of milk (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/99:3_2_633!RIV/2000/MZE/VUCHS0
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP7154)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 759426
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/99:3_2_633
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BD1686B3BD89]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Vikýřovice
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Ministerstvo zemědělství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • EP7154/1999
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software