Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Original paper about professional education of human sources in adult age. It has very high importance in today modern developed society during whole life. This paper was focused on improvement of post school education by transfer of information from basic and applied agricultural research to working power in practice. It was done in accordance with project 2E06033. The education efficiency study was carried out on the basis of feedback principle. There was seminar (131 participants) with proceedings (ISBN:80-903142-8-7):„Dairy cow nutrition and milk quality - ecological, health and hygienic factors of milk quality and safety as raw material and foodstuff”:68.2 % participants were men and 31.8 % women;23.5 % of listeners were with age from 21 to 30 years,48.3 % from 31 to 50 years and 28.2 % over 50 years. Topics were evaluated:1.The composition of feeding rations and feeding technology of dairy cows in the Czech Republic; 2.Production and manufacturing of milk in the CR; 3.Evaluation of milk quality. (en)
- Původní práce o profesním vzdělávání lidských zdrojů v dospělém věku. To je velmi významné v dnešní moderní rozvinuté společnosti během celého života. tato práce byla zaměřena na zlepšení post školního vzdělávání pomocí předání informací ze základního a aplikovaného zemědělského výzkumu pracovním silám v praxi To bylo uskutečněno v souladu s projektem 2E06033. Studie účinnosti vzdělávání byla provedena na principu zpětné vazby. Byl uspořádán seminář (131 účastníků) se sborníkem (ISBN: 80-903142-8-7): „Výživa dojnic a kvalita mléka - ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny”: 68,2 % účastníků byli muži a 31,8 % ženy; 23,5 % posluchačů byly ve věku od 21 do 30 roků, 48,3 % od 31 do 50 roků a 28,2 % přes 50 roků. Byly hodnoceny náměty: 1. složení krmných dávek a technologie krmení dojnic v České republice; 2. Výroba a zpracování mléka v ČR; 3. Hodnocení kvality mléka.
- Původní práce o profesním vzdělávání lidských zdrojů v dospělém věku. To je velmi významné v dnešní moderní rozvinuté společnosti během celého života. tato práce byla zaměřena na zlepšení post školního vzdělávání pomocí předání informací ze základního a aplikovaného zemědělského výzkumu pracovním silám v praxi To bylo uskutečněno v souladu s projektem 2E06033. Studie účinnosti vzdělávání byla provedena na principu zpětné vazby. Byl uspořádán seminář (131 účastníků) se sborníkem (ISBN: 80-903142-8-7): „Výživa dojnic a kvalita mléka - ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny”: 68,2 % účastníků byli muži a 31,8 % ženy; 23,5 % posluchačů byly ve věku od 21 do 30 roků, 48,3 % od 31 do 50 roků a 28,2 % přes 50 roků. Byly hodnoceny náměty: 1. složení krmných dávek a technologie krmení dojnic v České republice; 2. Výroba a zpracování mléka v ČR; 3. Hodnocení kvality mléka. (cs)
|
Title
| - Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny).
- Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny). (cs)
- The impact of professional education on area of cattle keeping – dairy cow nutrition and milk quality (ecological, health and hygienic factors of milk quality and safety as raw material and foodstuff). (en)
|
skos:prefLabel
| - Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny).
- Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny). (cs)
- The impact of professional education on area of cattle keeping – dairy cow nutrition and milk quality (ecological, health and hygienic factors of milk quality and safety as raw material and foodstuff). (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/07:#0000096!RIV08-MSM-49608851
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/07:#0000096
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - education; qualification; profession; age; seminar; participant; questionnaire; dairy cow; milk quality; hygiene; safety (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hadrová, Sylvie
- Hanuš, Oto
- Říha, Jan
- Třináctý, Jiří
- Vaculíková, Jana
- Koza, Marian
- Suchá, Sylva
|
issn
| |
number of pages
| |