Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The reliability of analytical results of basic milk components was studied in four year retrospective. Continuous reduction or stabilization of variability is characteristic namely for Kjeldahl method (non protein nitrogen matter; crude protein), the similar tendency is evident in lactose content. Only at fat content the variability values fluctuate. The positive impact of world interlaboratory net on reliability of analytical method results was generally manifested in decrease of referential laboratories sets results variability, which was expresse with two dimensions, about 32,5 to 96,2 %. (en)
- Věrohodnost výsledků analýz základních mléčných složek byla studována ve čtyřleté retrospektivě. Kontinuální redukce nebo stabilizace variability je charakteristická zejména pro Kjeldahlovu metodu (nebílkovinné dusíkaté látky; hrubé bílkoviny), podobná tendence je patrná pro laktózu. Pouze pro odsah tuku variabilita kolísá. Pozitivní vliv světové mezilaboratorní sítě na věrohodnost výsledků analytických metod se všeobecně projevil v poklesu variability výsledků skupiny referenčních laboratoří, která byla dvourozměrně vyjádřena, o 32,5 až 96,2 %.
|
Title
| - A retrospektive of the international laboratory integration impact on reliability of milk analysis data (en)
- Retrospektiva vlivu celosvětové laboratorní integrace na zvyšování věrohodnosti výsledků v oboru mlékařské analytické práce
- Retrospektiva vlivu celosvětové laboratorní integrace na zvyšování věrohodnosti výsledků v oboru mlékařské analytické práce (cs)
|
skos:prefLabel
| - A retrospektive of the international laboratory integration impact on reliability of milk analysis data (en)
- Retrospektiva vlivu celosvětové laboratorní integrace na zvyšování věrohodnosti výsledků v oboru mlékařské analytické práce
- Retrospektiva vlivu celosvětové laboratorní integrace na zvyšování věrohodnosti výsledků v oboru mlékařské analytické práce (cs)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/00:00001002!RIV/2001/MZE/VUCHS1/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/00:00001002
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - milk; laboratory; analysis;referential method; fat; protein; lactose, non/protein nitrogen matter; r (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS - Sborník Mendelovy zemědělské alesnické univerzity v Brně
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
number of pages
| |