About: Multimedia processing modul for CY-HUMINT system     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Vyvinutý modul představuje technologii pro indexování a vyhledávání lidských obličejů detekovaných v multimediálních datech, jako jsou například obrázky. Indexování a vyhledávání se provádí na základě MPEG-7 charakteristik, které se extrahují z automaticky detekovaných výřezů obličejů. Extrahované charakteristiky jsou indexovány vyvinutou technologií pro následné vyhledávání nejpodobnějších obličejů. Technologii lze ovládat pomocí programového rozhraní, které umožňuje nahrávání a mazání obrázků, automatickou detekci obličejů včetně extrakce a indexování charakteristik a dále vyhledání nejpodobnějších indexovaných obličejů k zvolenému dotazovému obličeji. Tato technologie je vyvinuta jako softwarový modul pro systém CY-HUMINT realizovaný izraelským partnerem ATHENA GS3. Celé řešení včetně integrace do systému CY-HUMINT bylo navrženo, implementováno a testováno v rámci úzké spolupráci všech zainteresovaných stran, tedy BULL s.r.o., Masarykova univerzita a izraelský partner ATHENA GS3.
  • Vyvinutý modul představuje technologii pro indexování a vyhledávání lidských obličejů detekovaných v multimediálních datech, jako jsou například obrázky. Indexování a vyhledávání se provádí na základě MPEG-7 charakteristik, které se extrahují z automaticky detekovaných výřezů obličejů. Extrahované charakteristiky jsou indexovány vyvinutou technologií pro následné vyhledávání nejpodobnějších obličejů. Technologii lze ovládat pomocí programového rozhraní, které umožňuje nahrávání a mazání obrázků, automatickou detekci obličejů včetně extrakce a indexování charakteristik a dále vyhledání nejpodobnějších indexovaných obličejů k zvolenému dotazovému obličeji. Tato technologie je vyvinuta jako softwarový modul pro systém CY-HUMINT realizovaný izraelským partnerem ATHENA GS3. Celé řešení včetně integrace do systému CY-HUMINT bylo navrženo, implementováno a testováno v rámci úzké spolupráci všech zainteresovaných stran, tedy BULL s.r.o., Masarykova univerzita a izraelský partner ATHENA GS3. (cs)
  • Developed module represents technology for indexing of human faces detected in multimédia data such as pictures are. Indexing and search is being executed on base of MPEG-7 characteristics, thath are extracted from automatically detected faces selections. Extracted characteristics are indexed by developed technology for following search of most similar faces. Technology could be controlled by programme interface that allows to load and delete pictures, automatic face detection including extraction and characteristics indexing and also search of most similar indexed faces to a reference one. This technology is developer as a software module for CY-HUMINT system realized by israeli partner ATHENA GS3. All the solution together with its integration into CY-HUMINT was designed, implemented and tested by all involved subjects, BULL s.r.o., Masaryk University and israeli partner ATHENA GS3. (en)
Title
  • Multimedia processing modul for CY-HUMINT system (en)
  • Modul pro zpracování multimediálních dat pro systém CY-HUMINT
  • Modul pro zpracování multimediálních dat pro systém CY-HUMINT (cs)
skos:prefLabel
  • Multimedia processing modul for CY-HUMINT system (en)
  • Modul pro zpracování multimediálních dat pro systém CY-HUMINT
  • Modul pro zpracování multimediálních dat pro systém CY-HUMINT (cs)
skos:notation
  • RIV/49242954:_____/14:V002!RIV15-MSM-49242954
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(LJ12003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Ekonomickým výsledkem projektu pro Příjemce je očekávané zvýšení obratu v roce 2015 a letech následujících.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 30189
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49242954:_____/14:V002
http://linked.open...terniIdentifikace
  • LACERTA V002
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • face recognition; multimedia; CY-HUMINT; Internet (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [596B10ED57EC]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Otázka licenční smlouvy a dalším využití výsledků projektu byla řešena v souladu s poskytovatelem (MŠMT) formou čestného prohlášení, kdy Příjemce konstatuje, že i po skončení projektu bude uživatelem dosažených výsledků. Kontaktní osoba pro jednání: Ing. Tomáš Hlavsa, Ph.D., Tel: +420 604 290 196, tomas.hlavsa@bull.cz, tomas.hlavsa@atos.net.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Sedmidubský, Jan
  • Zezula, Pavel
  • Dosoudil, Tomáš
  • Kubásek, David
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software