Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byly navrženy receptury a technologické postupy pro využití bezpluchého ovsa do potravin, které se podobají mléčným výrobkům.
Byly navrženy receptury a technologické postupy pro využití bezpluchého ovsa do potravin, které se podobají mléčným výrobkům.
(cs)
Recipes and technological processes were proposed for the use of naked oat into foods, that are similar to non-dairy food products.
(en)
Title
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
(cs)
Development of functional foods on the base of naked oat
(en)
skos:prefLabel
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
(cs)
Development of functional foods on the base of naked oat
(en)
skos:notation
RIV/46904841:_____/07:8P001201!RIV08-MZE-46904841
http://linked.open.../vavai/riv/strany
9-13
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(QF3291)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
srpen 2007
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2008
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Vaculová, Kateřina
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
460454
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/46904841:_____/07:8P001201
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
naked oat; functional foods; fermented; non-fermented
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
functional foods
naked oat
fermented
non-fermented
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[EB33D6E9C146]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Mlékařské listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
7
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Food and food supplemets development on the base of cereals
http://linked.open...UplatneniVysledku
2007
http://linked.open...v/svazekPeriodika
103
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pechačová, M.
Vaculová, Kateřina
Roubal, P.
Gabrovská, D.
Paulíčková, I.
Němečková, I.
issn
1212-950X
number of pages
5
(
xsd:int
)
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software